SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Anmärkning.se

Anmärkning.se låneförmedlare

Anmärkning.se får 2.28 poäng av 5 möjliga i helhetsbetyg. Det är bättre än 16.46% av totalt 80 st betygsatta lån utan säkerhet.

Lånet har till viss del betygsatts efter hur bra det kan konkurrera med snabblån för mindre lånebelopp. Betyget är vårt sätt att jämföra lånprodukter - och ska inte ses som en personlig rekommendation.

 • Typ av lånLåneförmedlare
 • Lånestorlekar10.000 - 350.000 kr
 • Löptid 1 till 15 år
 • Årsränta: 2.95 - 29.95 %
 • Uppläggning0 kr
 • Avi0 kr
 • Effektiv ränta2.99 - 34.42 %

Representativt exempel: Låna 100.000 i 10 år. Nominell årsränta 7.1 %. Månadsbetalning 1.166 kronor. Totalt att återbetala 139.920 kronor varav kreditkostnad 39.920 kronor. Effektiv ränta 7.34 %.

 • Räntan är individuell och bestäms först när du skickat in din ansökan.
 • Avgifterna varierar och beror på vilken av låneförmedlarens förslag du väljer.
 • Ovanstående uppgifter kan komma att förändras.

Det här krävs för att låna hos Anmärkning.se

 • 18 år fyllda.
 • Deklarerad inkomst minst 120.000 kronor.
 • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.

En sedvanlig kreditprövning görs alltid.
Fler villkor kan finnas hos Anmärkning.se.

Anmärkning.se webbplats
Betalningsanmärkning OK
Kan bero på lånestorlek.
Ej ny kund-erbjudande
Ej lån med medsökande
Ej helgutbetalning
Ej smslån utan UC

Anmärkning.se prisexempel

Låna 10.000 kr
Låna 15.000 kr
Låna 20.000 kr
Låna 25.000 kr
Låna 40.000 kr
Låna 50.000 kr
Låna 100.000 kr
Låna 200.000 kr
Låna 300.000 kr
Lånebelopp10 000 kr
Månadsbetalning975 kr
Återbetalning 1 år 11 696 kr
Årsränta29.95 %
Uppläggning0 kr
Avi:0 kr
Eff. ränta34.42 %

Recension av Anmärkning.se

Anmärkning.se är en del av Lendo och fokuserar på låntagare som söker lån med betalningsanmärkning.

Låneförmedlaren Anmärkning.se drivs av det rutinerade Lendo AB och hjälper dig att förhandla fram fördelaktiga lån. Genom att skicka in din ansökan via deras formulär kan du få erbjudanden från flera långivare – med bara en enda kreditprövning. De samarbetar med ett tjugotal banker och långivare, som du kan få erbjudanden från.

Vid svar på ansökan får du låneerbjudanden från ett x antal av samarbetsbankerna. Antalet varierar beroende på lånets storlek. Eftersom du samtidigt får allt svart på vitt kan du enkelt vilket lån som blir billigast.

Låna med betalningsanmärkning

Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få ett lån genom tjänsten på Anmärkning.se. Det viktigaste är hur din nuvarande ekonomiska situation ser ut. Har du ett jobb med regelbunden inkomst och betalar du dina räkningar i tid? Då är chansen att få ett lån beviljat stor. Däremot ska du inte ta namnet Anmärkning.se som en garanti för att få låna. Namnet är nämligen främst ett sätt att locka besökare som letar efter ett lån där avslag inte ges per automatik om de har en betalningsanmärkning. Precis som vanligt garanteras bara att din ansökan prövas vilket är en väsentlig skillnad.

Ansök om lån på 2 minuter

Så hur mycket pengar kan du låna via Anmärkning.se? Du kan låna mellan 10 000 och 200 000 kronor utan säkerhet. Beroende på hur stort belopp du lånar kan du välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år. Viktigt att tänka på är att ju fortare du betalar tillbaka lånet desto billigare blir det.

Hur mycket pengar du vill låna och hur länge du vill låna dem fyller du i i ansökningsformuläret på startsidan. Där kan du även kryssa i om du vill samla lånen och därmed baka samman gamla krediter till en billigare lösning. Skriv in ditt personnummer och klicka på ”Nästa” för att gå vidare till ”Steg 2”. Du loggar in med smidiga och säkra BankID.

I Steg 2 fyller du i mer specifika uppgifter om dig och din ekonomiska situation. Allt som allt tar det två minuter att fylla i hela ansökan. Signeringen med BankID möjliggör en snabbare hantering – men det garanterar också en säker ansökan. Så fort Anmärkning.se fått in låneansökan sätter de igång att förhandla fram billiga lån åt dig.

Det här krävs för att få låna pengar via Anmärkning.se

Som skrivet är tidigare betalningsanmärkningar inget hinder för att få ett lån. Du måste dock vara skuldfri hos Kronofogden sedan sex månader. Du måste vidare ha fyllt 18 år, varit folkbokförd i Sverige i åtminstone ett år och tjäna minst 120 000 kronor om året.

Få svar inom 24 timmar

Om du själv skulle kontaktat låneföretagen hade du behövt skicka in ett tjugotal ansökningar och genomgå lika många kreditprövningar för att få ett tjugotal potentiella låneerbjudanden, som ju låneförmedlaren i fråga kan ge.

På Anmärkning.se skickar du bara in en enda ansökan, genomgår en kreditkontroll och får flera erbjudanden. Låneförmedlaren skickar svar inom 24 timmar. När du väl har fått erbjudandena kan du jämföra dem i lugn och ro. Det finns inga som helst förpliktelser att tacka ja. Om du accepterar avtalet kan du räkna med att få pengarna insatta på kontot inom en till fem bankdagar.

Kontakt

 • Anmärkning.se
 • Västra Järnvägsgatan 21
 • 111 64 Stockholm
 • Tel: 0771-13 13 20
 • Mail: [email protected]ärkning.se
Recension - Anmärkning.se
Helhetsbetyg 2.28/5
Scroll to top