Användarvillkor för Next Lead Sweden AB och SmslånOnline.se

Om vår tjänst

Välkommen till SmslånOnline.se. Vi vill klargöra vad du kan förvänta dig när du använder vår tjänst. För att göra detta presenterar vi här en grundläggande översikt av vår tjänst, tillsammans med viktiga detaljer angående hantering av personuppgifter och vårt ansvar gentemot dig.

SmslånOnline.se är en oberoende plattform; vi utfärdar inte smslån eller snabblån. Istället tillhandahåller vi en plattform där du kan jämföra olika låneprodukter från flera långivare. Vi äger inte eller är på något sätt involverade i de listade företagens verksamheter utöver att jämföra och presentera deras erbjudanden. Vår affärsmodell bygger på att leverera korrekt och trovärdig information om smslån och relaterade tjänster.

Observera att för att kunna låna pengar i Sverige måste du vara minst 18 år gammal. Vissa långivare kan ha högre ålderskrav.

Hantering av personuppgifter

  • Vi på Next Lead Sweden AB och SmslånOnline.se behandlar inte dina låneansökningar eller lagrar dina kompletta personuppgifter. Om du har frågor om ditt lån, vänligen kontakta den långivare du ansökte hos.
  • Vi genomför aldrig kreditupplysningar och gör inte heller några bedömningar av din betalningsförmåga eller kreditvärdighet. Detta ansvar ligger hos den långivare du väljer.
  • Dina personuppgifter delas eller lagras aldrig av oss utan ditt uttryckliga samtycke.
  • Vi följer alla Datainspektionens regler och föreskrifter rörande hantering av personuppgifter.

Enligt lag har du rätt att en gång per år begära att se de personuppgifter vi eventuellt sparar om dig. Om du vill göra det, kontakta oss skriftligen.

Vårt ansvar när du ingår ett låneavtal

  • Next Lead Sweden AB och SmslånOnline.se är inte part i det avtal som upprättas mellan dig och långivaren. Därför kan vi inte hållas ansvariga i en eventuell tvist mellan dig och din långivare.
  • Vi är neutrala i eventuella konflikter mellan låntagare och långivare. Eventuella klagomål ska riktas direkt till den berörda långivaren, inte till oss.
  • Vi bär endast ansvar för innehållet på denna webbplats och den information vi direkt kommunicerar till dig.

Vi anstränger oss för att alltid ha aktuell och korrekt information. Dock kan data förändras snabbt, och vi kan inte garantera att all information alltid är 100 % korrekt. Det är ditt ansvar att verifiera uppgifter innan du ingår ett låneavtal.

  • När du använder SmslånOnline.se är det ditt personliga ansvar att förstå de regler och villkor som gäller innan du signerar en låneansökan.
  • All information på SmslånOnline.se tillhandahålls ”som den är”, och inga garantier lämnas.

Genom att använda vår tjänst accepterar du dessa användarvillkor.