Brixo

Brixo, en modern digital långivare med fokus på enkelhet och effektivitet, erbjuder lån mellan 3 000 och 30 000 kr utan några dolda avgifter. Med en imponerande snittbetyg på 4.33/5 och flexibilitet i återbetalningen, profilerar sig Brixo som en attraktiv aktör för dem som söker en smidig och transparent låneupplevelse.

Betyg för Brixo

Beviljade lån: 3/5
Kundomdömen: 5/5
Ränta: 5/5
Avgifter: 5/5
Utbetalning: 3/5
Villkor & Tydlighet: 5/5
Snittbetyg4.3av 5
Lånebelopp: 3 000 - 30 000 kr
Löptid: 1 - 180 mån
Ränta: 28.95 %
Effektiva Ränta: 33.1 %
Betalningsanmärkning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Administrationsavgift: 0 kr
 • Fakturaavgift: 0 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 150 000 kr
 • Ålder: 18 - 70 år
 • Kreditupplysning: Bisnode
 • Betalningsanmärkning: Ja
Egenskaper
 • Direktbetalning: Nej
 • Helgbetalning: Nej
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Ja

Låneexempel

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr.

Räkna på ditt lån

Observera att detta endast är ett hjälpmedel för ungefärliga beräkningar och uppskattningar.

Recension av Brixo Långivare: En fullständig översikt

Om Brixo Långivare

Brixo är en långivare som syftar till att göra låneprocessen så enkel och rakt på sak som möjligt. Med en digital-first inställning har de automatiserat flera aspekter av låneansökan, från kreditbedömning till utbetalning. Men hur bra är de verkligen? Låt oss ta en närmare titt.

Ansökan

Ansökningsprocessen hos Brixo är framtagen för att vara smidig. Allt du behöver göra är att välja det belopp du önskar låna och det belopp som ska betalas ut direkt. Ansökan fylls i online och är både snabb och enkel att genomföra. Det som särskilt sticker ut är möjligheten att signera ansökan digitalt med BankID, vilket snabbar på processen avsevärt.

Kreditprövning

Brixo genomför en kreditprövning genom att inhämta en kreditupplysning från Bisnode. Till skillnad från många andra långivare, sker detta utan att använda UC (Upplysningscentralen), vilket kan vara en fördel för de som är oroliga för att deras kreditpoäng ska påverkas. Förutom kreditupplysningen, kontrolleras det också att du uppfyller Brixo’s egna krav för att beviljas ett lån.

Godkännande

Efter att din ansökan har behandlats, får du ett meddelande via e-post. Om du blir godkänd, skickas ett kreditavtal ut till dig. Detta avtal innehåller fullständiga och detaljerade uppgifter om lånet, så det är viktigt att läsa igenom det noggrant.

Utbetalning och uttag

Brixo erbjuder snabb utbetalning. Om din kredit blir beviljad, sker utbetalningen av det initiala uttaget samma dag. Om du har outnyttjat kreditutrymme, kan du enkelt begära fler uttag från din kontokredit via deras portal, Mina Sidor. Pengarna överförs antingen samma dag eller senast nästa bankdag.

Flexibel Återbetalning

Brixo erbjuder en flexibel återbetalningsplan där du själv väljer hur mycket du vill betala varje månad. Dock betalar du endast ränta för det utnyttjade kreditutrymmet. Minsta belopp att betala är 5% av utestående skuld, men alltid minst 500 kr. Betalningarna dras automatiskt via autogiro den 26:e varje månad.

Utökning

Efter att ha varit kund i två månader, har du möjligheten att ansöka om en ökad kreditgräns via Mina Sidor. Detta gör att du kan begära uttag på mellanskillnaden mellan din nuvarande skuld och din nya kreditgräns.


Senast uppdaterad: 29 november 2023

Vill du se andra alternativ?

LångivareVårt betygTrustpilots betyg
Ferratum4.33 av 54 av 5
SMSpengar4.00 av 55 av 5
Saldo4.00 av 53 av 5
Klara Lån4.33 av 53 av 5
Loanstep3.67 av 55 av 5
Vivus3.33 av 51 av 5
Northmill4.17 av 55 av 5
Credifi3.33 av 53 av 5
Daypay3.17 av 54 av 5
Flexkontot3.00 av 53 av 5