Daypay

Daypay framstår som en attraktiv långivare för dem som söker snabba och smidiga snabblån. Med en smidig online-ansökningsprocess och möjlighet till direktbesked, erbjuder företaget en effektiv service för akuta finansiella behov veckans alla dagar.

Betyg för Daypay

Beviljade lån: 3/5
Kundomdömen: 4/5
Ränta: 2/5
Avgifter: 2/5
Utbetalning: 3/5
Villkor & Tydlighet: 5/5
Snittbetyg3.2av 5
Lånebelopp: 1 000 - 20 000 kr
Löptid: 1 - 60 mån
Ränta: 39 %
Effektiva Ränta: 69.95 - 4568.91 %
Direktbetalning
Helgbetalning
Betalningsanmärkning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 276 kr
 • Administrationsavgift: 0 kr
 • Fakturaavgift: 59 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 50 000 kr
 • Ålder: 20 - 75 år
 • Kreditupplysning: Creditsafe
 • Betalningsanmärkning: Ja
Egenskaper
 • Direktbetalning: Ja*
 • Helgbetalning: Ja
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Nej

* Direktbetalning till Swedbank, Handelsbanken.

Låneexempel

Prisexempel: Låna 5 000 kr i 60 dagar. Totalt att återbetala 5 743 kr, alltså 2 871.5 kr per månad. Effektiv ränta 132%, årlig fast ränta 39%. Uppläggningsavgift 300 kr. Aviavgifter totalt 59 kr.

Räkna på ditt lån

Observera att detta endast är ett hjälpmedel för ungefärliga beräkningar och uppskattningar.

Daypay smslån: från ansökan till utbetalning

Vi har alla varit där – plötsligt står man där med en oväntad räkning eller en utgift som man inte räknat med. Kanske gick bilen sönder, tandläkaren blev dyrare än väntat, eller så dök det upp en oförutsedd räkning. Det är i sådana stunder som Daypay kommer till undsättning.

Vad är Daypay?

Daypay är en online långivare som erbjuder snabblån mellan 1 000 och 20 000 kronor. Företaget förstår att livet är oförutsägbart och därför behöver man ibland en snabb ekonomisk lösning. Genom att använda sig av avancerad teknologi, kan Daypay ge dig besked direkt och sätta pengarna på ditt konto inom en dag.

Hur fungerar det?

 1. Ansök online: Allt börjar med en enkel online-ansökan direkt på Daypays webbplats.
 2. Direkt Besked: Efter att du har skickat din ansökan får du ett preliminärt besked direkt på skärmen.
 3. Rekordsnabb Handläggning: Din ansökan behandlas i realtid och en första bedömning görs baserat på din kreditvärdighet.
 4. Pengar på kontot: Om din ansökan beviljas, betalas pengarna ut till ditt konto inom Daypays öppettider. Du får pengarna senast nästa bankdag.

Ingen UC på små lån

En stor fördel med Daypay är att de inte tar någon UC (Upplysningscentralen) kreditupplysning för lån deras lån. Istället används Creditsafe. Det betyder att din ansökan inte kommer att påverka din kreditvärdighet när du söker större lån hos andra banker i framtiden.

Säkerhet och integritet

Daypay tar kundernas säkerhet och integritet mycket seriöst. De använder branschledande teknologi för att kryptera all datatrafik, vilket garanterar att dina person- och kontouppgifter är säkra. Dessutom undertecknas din ansökan med BankID för ytterligare säkerhet och snabbhet.

Transparenta kostnader

Daypay tror på tydlighet och ärlighet. Det finns inga dolda kostnader när du ansöker om ett lån hos dem. Detta är en del av deras filosofi som en ansvarsfull långivare.

Ansvarsfull långivning

Daypay fyller snabbt ut ekonomiska luckor, men de vill inte att deras kunder ska hamna i betalningssvårigheter. Därför beviljar de endast lån till personer som har en god möjlighet att betala tillbaka lånet.

Sammanfattning

Om du befinner dig i en situation där du snabbt behöver tillgång till pengar, kan Daypay vara lösningen för dig. Med en snabb och säker ansökningsprocess, ingen UC på små lån, och en ansvarsfull långivningspolicy, strävar Daypay efter att hjälpa dig när du behöver det som mest.


Senast uppdaterad: 21 februari 2024

Vill du se andra alternativ?

LångivareVårt betygTrustpilots betyg
Ferratum4.33 av 54 av 5
SMSpengar4.00 av 55 av 5
Brixo4.33 av 55 av 5
Saldo4.00 av 53 av 5
Klara Lån4.33 av 53 av 5
Loanstep3.67 av 55 av 5
Vivus3.33 av 51 av 5
Northmill4.17 av 55 av 5
Credifi3.33 av 53 av 5
Flexkontot3.00 av 53 av 5