SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra smslån

Easycredit

Easycredit smslån
4

Easycredit får 4 poäng av 5 möjliga i helhetsbetyg. Det är bättre än 84.21% av totalt 39 st betygsatta smslån!

Det här är vårt sätt att jämföra smslånprodukter - inte en personlig rekommendation. Använd våra sök- och jämförelsefunktioner och kontrollera alltid villkoren innan du tar ett smslån!

 • Lånestorlekar 500 - 20 000:-
 • Löptid Upp till 60 mån
 • Effektiv ränta 260.3 % till 2,222.5 %
 • Maxlån, ny kund 20 000:-
 • Datan gäller lånebeloppen som jämförs.

Easy Credit är ett av de större varumärkena inom smslån i Sverige och erbjuder smslån och snabblån med löptider från 30 dagar upp till 5 år. Riktigt bra priser erbjuds främst på belopp över 10 000 kronor då du kan lägga upp lånen till relativt sett låg årsränta. För belopp 10000 kronor och nedåt är priserna konkurrenskraftiga mot typiskt kortsiktiga smslån (90 dagars upplägg) men står sig slätt mot dem som erbjuder även dessa lånebelopp som årslån med låg ränta.

Bakom Easycredit står Northmill AB, som även står bakom varumärken som Credigo och billiga Credway.

Det här krävs för att låna hos Easycredit

 • 18 år fyllda.

En sedvanlig kreditprövning görs alltid. Fler villkor kan finnas hos Easycredit.

Easycredit webbplats

Priser hos Easycredit

Se priser
Inga resultat för det här valet.
Godkänd av Finansinspektionen Godkänd av Finansinspektionen
Ett av de första företagen att godkännas. Ansökningar behandlas fortfarande.
Lån utan kostnad Lån utan ränta
1000:- ny kund. Bättre än 20% konkurrenter.
Fler kostnadsfria lån
Pengar samma dag Pengar samma dag
Förutsatt att din ansökan är inskickad och behandlad innan 13.30 vardagar.
Betalningsanmärkning OK Accepterar betalningsanmärkning
Kan bero på lånestorlek.
Ej UC Tar ej UC
Easycredit använder Creditsafe.
BankID BankID/E-legitimation
Enkel legitimering med E-legitimation.
Medlem i SKEF Medlem i branschorganisationen SKEF
Branschorganisation för snabblån. Mer om SKEF
Ej helgutbetalning

Mer om Easycredit

Längre lån med rak amortering

Easycredits styrka är lånebelopp över 10 000 kronor. De är ett av få företag som erbjuder snabblån som använder sig av rak amortering. Egentligen är det ingen stor grej för småbelopp och korta löptider men om du behöver lägga upp lånet på en längre period och låna en något större summa mellan 10 000 och 20 000 kronor kan det vara bra att veta att det blir marginellt billigare med rak amortering än om du använder dig av ett lån med annuitet - som är den vanligaste formen av amortering.

Se jämförelseexempel

Räntor och kostnader

Easycredit erbjuder smslån till priser som ligger ungefär kring genomsnittet för smslån. Easycredit är varken billigast eller dyrast. Ju större lånebelopp, desto lägre proportionell kostnad. Till exempel gäller i skrivande stund att ett lån på 3000 kr kostar 545 kr, vilket ger en effektiv ränta på 641%. Ett lån på 5000 kr kostar 1300 kr med en effektiv ränta på 311%.

Alla kostnader du betalar för lånet är i form av ränta som är avdragsgill i deklarationen.

Irriterande marknadsföring

Easycredit är produktmässigt en av de bättre aktörerna. Dock lämnar deras marknadsföring som ofta går ut på att framstå som störst, bäst och vackrast en bitter eftersmak. En av de mer anmärkningsvärda beteendena i deras marknadsföring är ett blogginlägg om hur dåliga alla deras affiliates är. Affiliates, däribland SmslånOnline.se skickar kunder till Easycredit. Bland annat talas om spam och att "alla spammar". Tvärtom byggde vi ett verktyg som summerade allt spam inom smslån och fick Googles dåvarande chef inom spambekämpning Matt Cutts att agera. Två dagar efter att vi gjort detta var allt spam som bortblåst ur Google inom smslån.  I ett annat inlägg påstår de att de inte använt sökmotoroptimering för att uppnå synlighet i ex. Google  och det är här den riktiga humorn kommer in. Undertecknad har nämligen jobbat tillsammans med personen som gjort deras SEO - och varit chef för den personen i ett tidigare arbete. Då börjar saker kännas lite märkligt. Och lika märkligt känns det att den bloggpost där detta finns att läsa känns som en efterapning av den undertecknades egen "Smslån i Google" som började 9 månader innan och vars syfte var just att bevisa att öppenhet och ärlighet vinner i långa loppet. Som kund drabbas du garanterat inte av detta, det är bara intressant kuriosa.

Öppettider

 • Måndag: 07:00-21:00
 • Tisdag: 07:00-21:00
 • Onsdag: 07:00-21:00
 • Torsdag:07:00-21:00
 • Fredag: 07:00-21:00
 • Lördag: 10:00-18:00
 • Söndag: 10:00-18:00

Kontakt

 • Northmill AB
 • Färögatan 33
  164 51 Kista
 • Tel: 08-212 212
 • Mail: info@easycredit.se