Ekonomitips för privatpersoner

I den här sektionen samlar vi ekonomitips för privatpersoner med förhoppning om att det ska ge idéer till en starkare privatekonomi över tid. Förhoppningsvis kan de fungera som intresseväckare och som tips på ämnen som du kan läsa och lära dig mer om på egen hand.

“Rika människor har små TV-apparater och stora bibliotek och fattiga människor har små bibliotek och stora TV-apparater.” – Zig Ziglar

Vis man

Ekonomitips-artiklar

Bättre vardagsekonomi snabbt och enkelt

Små justeringar kan snabbt göra förbättringar i din ekonomi så att du har mer pengar över innan lönen kommer. Här ges 5 enkla tips som snabbt gör positiva förändringar.

Budget och sparande för bättre privatekonomi

Kom igång med grunderna för budget och sparande. Lär dig nödvändigheten av att hålla koll på intäkter och utgifter med en månadsbudget och kom igång med ditt månadssparande.

5 konkreta ekonomitips

Kom igång med månadssparande, gör en budget, börja köpa aktier, löneförhandla smart och omförhandla din ränta på bolånet. Den här artikeln förklarar nyttan och hur du börjar.

Ekonomitips aktier

Innan vi börjar ge oss in på tips och råd kring aktieinvesteringar så behöver vi klargöra vad en aktie faktiskt är. En aktie är en del i ett företag vilket innebär att för varje aktie du äger så äger du också en del i företaget.

Övrigt innehåll under ekonomitips

Så fungerar det

Här kan du läsa artiklar som går in lite mer i detalj på hur lån fungerar i praktiken.

Räknare & andra hjälpmedel

I den här sektionen  hittar du räknare och andra hjälpmedel för att få bättre förståelse för lånets kapitalkostnader, olika sätt att amortera samt  kostnadsutveckling över tid, effektiv ränta m.m.

Lagar och regler

Här hittar du artiklar som förklarar vad som gäller för både långivare och konsument.

Support och hjälp

Den här sektionen hjälper dig som antingen har svårt att få lån, skulder hos Kronofogden eller helt enkelt vill bli spärrad från att låna pengar på grund av personliga problem.

SmslånOnline.se Logo
Next Lead Sweden AB Logo
Org/Moms nr. 556497-6735 / SE556497673501
Adress Manhemsgatan 3, 93134, Skellefteå
Epost info@nextleadswedenab.se