Ferratum

Ferratum står ut som en av de mest uppskattade långivarna på SmslånOnline.se, med ett genomsnittligt betyg på 4.33 av 5 och kännetecknas av snabba utbetalningar, tydliga villkor och en generös attityd när det gäller beviljande av lån.

Om Ferratum

Ferratum, understött av Multitude, är en förstklassig digital banktjänst som strävar efter att göra din vardagsekonomi så enkel och hanterbar som möjligt.

Genom att prioritera innovation och professionalism, erbjuder Ferratum en mängd tjänster, inklusive lättanvända och flexibla krediter, snabba lånebeslut och möjligheten att slå samman flera mindre lån.

Ferratum sätter kunden i centrum med tydliga och transparenta villkor – ingen dolda avgifter, bara rättvis prissättning.

Med sitt ursprung i Malta som en del av Multitude Bank plc, är Ferratum licensierad av Malta Financial Services Authority och följer stränga etiska riktlinjer, vilket säkerställer ett ansvarsfullt långivande och en gedigen granskning av varje kunds ekonomi.

Om du letar efter en pålitlig, digital partner i din ekonomiska resa, är Ferratum här för att assistera.

Ferratum har genom åren och sedan SmslånOnline.se var ny alltid tillhört de mer populära långivarna på webbplatsen.

Betyg för Ferratum

Beviljade lån: 5/5
Kundomdömen: 4/5
Ränta: 2/5
Avgifter: 5/5
Utbetalning: 5/5
Villkor & Tydlighet: 5/5
FerratumSnittbetyg4.3av 5
Lånebelopp: 1 000 - 50 000 kr
Löptid: 4 - 46 mån
Ränta: 43.99 %
Effektiva Ränta: 54.05 %
Direktbetalning
Helgbetalning
Betalningsanmärkning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Administrationsavgift: 0 kr
 • Fakturaavgift: 0 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 24 000 kr
 • Ålder: 21 - 70 år
 • Kreditupplysning: Creditsafe
 • Betalningsanmärkning: Ja
Egenskaper
 • Direktbetalning: Ja*
 • Helgbetalning: Ja
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Ja

* Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken.

Låneexempel

Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Räkna på ditt lån

Observera att detta endast är ett hjälpmedel för ungefärliga beräkningar och uppskattningar.

Ferratum – en populär aktör med lång erfarenhet

Ferratum var en hejare på sms-lånets storhetstid och de är stora även nu. Ferratum marknadsför sig genom att påpeka att de är en riktig bank och det stämmer väl bra det då det faktiskt finns mer än deras huvudprodukt kontokrediten.

Så lånar du

Processen att ansöka om lån genom Ferratum är otroligt användarvänlig. Du behöver bara fylla i din ansökan online, identifiera dig med BankID, och fylla i resten av låneformuläret. Pengarna kan finnas på ditt konto redan nästa bankdag om din ansökan godkänns. Här är några av de stora fördelarna med att låna från Ferratum:

 • Lånebesked direkt på skärmen
 • Allt sker digitalt, ingen dokumentation krävs
 • Inga uppläggnings- eller uttagsavgifter
 • 14 dagars ångerrätt
 • Administrationskostnad på 0 kr per månad

Varför välja Ferratum?

Ferratum har varit en av de mest generösa långivarna gällande antalet beviljade lån genom åren och även om de nya snabblånelagarna har tvingat företaget att anpassa sig till gällande lagstiftning så är en av de aktörer som beviljar flest ansökningar. Ferratum går utöver vanliga lån och erbjuder också en kreditlina för de som behöver ekonomisk flexibilitet över en längre period. Med Ferratums kreditlina får du tillgång till ett buffertkonto som kan användas när du står inför oväntade utgifter.

Perfekt val för den som vill ha en snabb och smidig utbetalning

Ferratum tillämpar visserligen högsta lagliga ränta som de flesta andra inom snabblånebranschen men har inga andra avgifter för sin Ferratum Credit. Detta faktum och det faktum att de erbjuder lån utan UC, accepterar betalningsanmärkningar och betalar ut alla dagar i veckan oavsett i vilken svensk bank du använder, gör dem till ett av de allra populäraste valen.

Det råder aldrig likviditetsbrist hos Ferratum och därför kan du alltid försäkra dig om att du får dina pengar förutsatt att du klarar kreditupplysningen.

Kreditsumma och återbetalning

Hur mycket du kan låna baseras på dina personliga behov. Ferratum har en digital kreditkalkylator som hjälper dig att få en överblick av ditt potentiella lån. Notera att du alltid har möjligheten att betala tillbaka hela den nyttjade krediten på en och samma gång för att undvika onödiga avgifter.


Senast uppdaterad: 21 februari 2024

Vill du se andra alternativ?

LångivareVårt betygTrustpilots betyg
SMSpengar4.00 av 55 av 5
Brixo4.33 av 55 av 5
Saldo4.00 av 53 av 5
Klara Lån4.33 av 53 av 5
Loanstep3.67 av 55 av 5
Vivus3.33 av 51 av 5
Northmill4.17 av 55 av 5
Credifi3.33 av 53 av 5
Daypay3.17 av 54 av 5
Flexkontot3.00 av 53 av 5