Smslån Online | Lån alla dagar. Även kvällar & helger.

Friskrivningsklausul

Vårt ansvar gällande informationen som du hittar på den här webbplatsen.

Verksamhet

SmslånOnline.se ger inte ut några smslån eller snabblån. Vi arbetar helt fristående och styrs inte av de snabblånsföretag som listas på webbplatsen. Vi äger inte något av de företag som listas på webbplatsen, ej heller är vi delägare eller på annat sätt involverade i smslåneföretagens egna verksamhet.

För oss är det viktigt att ge korrekt information som möjligt om smslån och våra kreditgivare, då trovärdighet inom det området är det som är vår affärsverksamhet. Med tiden har vårt fokus allt mer gått från att berätta för kunden vad som är bästa valet till att mer och mer lämna över ansvaret till besökaren själv. För att kunna göra det behövs det korrekt data och information. Besökaren kan med hjälp av våra sökfunktioner och möjligheten att sortera och filtrera förslagen hitta ett passande smslån som överensstämmer med hens önskemål.

Informationen på SmslånOnline.se är upphovsrättsskyddad. Du får inte använda någon av informationen utan skriftligt godkännande. Att bryta mot detta är ett brott mot gällande copyright- och varumärkeslagar.

Ansvar

SmslånOnline.se och Språksam AB ska ej hållas ansvariga för eventuella felaktigheter vad gäller information på den här webbplatsen. Ändringar kan komma att göras plötsligt utan förvarning och vi garanterar inte riktigheten i informationen som ges. Däremot försäkrar vi att vi under alla omständigheter försöker att göra vårt bästa för att underhålla informationen på ett sådant sätt att den ger en korrekt helhetsbild.

Smslåneföretagen gör ofta förändringar och uppdaterar priser och villkor på sina webbplatser. Vi hinner med det mesta, men under vissa omständigheter kan ändringar ske så snabbt att uppdateringen av informationen inte hinner med.

Du som besökare ska alltid kontrollera så att de villkor som anges på SmslånOnline.se även överensstämmer med de villkor som kreditgivaren anger på sin egen webbplatsinnan du ansöker om ett smslån eller snabblån.

All information på denna webbsida tillhandahålls således som den är och inga garantier lämnas.

Om du vill uppmärksamma oss på eventuella fel - kontakta oss här.