SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra smslån

Ica Banken

Ica Banken smslån
3.74

Ica Banken får 3.74 poäng av 5 möjliga i helhetsbetyg. Det är bättre än 100% av 5 st betygsatta privatlån.

Privatlånet har betygsatts efter hur bra det kan konkurrera med snabblån för mindre lånebelopp. Det här är vårt sätt att jämföra smslånprodukter - inte en personlig rekommendation.

 • Lånestorlekar 20 000 - 350 000:-
 • Löptid Upp till 144 mån
 • Årsränta: 3.7 - 10.95 %
 • Effektiv ränta: Se prisexempel

ICA Banken är lätt att recensera. Låga räntor och inga uppläggningsavgifter och andra kostnader gör ICA Banken till ett mer eller mindre självklart val så länge din ansökan blir godkänd. Om man ska säga något negativt om den här låneprodukten så är det att minimibeloppet är 20 000 kronor. Kanske inte den optimala summan för dig som kom hit till sajten för att hitta ett mindre snabblån, men om du behöver låna ett större belopp och kan tänka dig att vänta någon dag extra så kan det här lånet definitivt vara värt att kolla upp.

Använd vårt prisberäkningsverktyg här nedanför för att få en uppskattning av hur mycket ett lån kommer att kosta dig. Verktyget är väl överensstämmande med ICA Bankens faktiska kostnader även om du måste skicka in din ansökan för att få ett definitivt besked.

Prisuppskattning 1 - 12 år

Årsränta: 3.7 - 10.95%
Typ: Annuitetslån
Uppläggning: Ingen kostnad
Avi: Ingen kostnad

Det här krävs för att låna hos Ica Banken

 • 18 år fyllda.
 • Ej betalningsanmärkning.

En sedvanlig kreditprövning görs alltid. Fler villkor kan finnas hos Ica Banken.

Ica Banken webbplats
Godkänd av Finansinspektionen Godkänd av Finansinspektionen
Ett av de första företagen att godkännas. Ansökningar behandlas fortfarande.
Bättre än 90% i helhetsbetygBättre än 90% konkurrenter
BankID BankID/E-legitimation
Enkel legitimering med E-legitimation.
Ej ny kund-erbjudande
Betalningsanmärkning ej OK
Ej helgutbetalning
Ej smslån utan UC

Låna hos ICA Banken

Ica Banken är en stor och välkänd organisation som signalerar stabilitet och trygghet med en stor koncern bakom sig, ICA Gruppen. Verksamheten som idag har drygt 300 anställda startade 2001, och har sin huvuddel av organisationen i Borås. Sätet finns i Solna, Stockholm. Förutom olika låne- och kredittjänster erbjuder Ica Banken även lönekonto, sparkonto, försäkringar, bankkort och fonder.

Hos Ica Banken kan du få hjälp med finansiering av exempelvis en ny bil, renovering, sommarstuga, resa eller någon annan investering som sparkontot inte räcker till. Du kan räkna med bra och tydliga villkor i de banktjänster som Ica Banken erbjuder, och professionell hjälp från den kundtjänst som finns inom företaget. Som kund kan du alltid vända dig till företagets kundservice för att få stöd och råd i besluten kring din ekonomi och eventuella lån. Kundservicen har generösa öppettider under vardagar.

Du kan förvänta dig tydliga villkor, bra räntor och låga avgifter. Privatlånen hos Ica Banken sker med individuell räntesättning, och lånebelopp mellan 20 000 kronor och 350 000 kronor är möjligt. Du räknar enkelt ut månadskostnaden med hjälp av det kalkyleringsprogram som finns på hemsidan. Månadskostnaden är beroende av under hur många år som du vill betala tillbaka på lånet. Det finns möjlighet till en löptid mellan 3-12 år, och det går att lösa in lånet i förtid om du skulle vilja och ha möjlighet till det.

Ansökningsprocess

Själva ansökningsprocessen sker snabbt och genomförs enkelt på Ica Bankens hemsida. Det enda som behövs fyllas i är lånebelopp och personuppgifter. Sedan godkänner du ansökan och får en kvittens. Villkoren för att kunna få en ansökan beviljad är att du fyllt 18 år, har en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar.

För vem?

Ett lån hos ICA banken är för den som vill ha möjlighet att låna ett större belopp och som samtidigt önskar att betala av lånet på en längre tid till en relativt sett låg effektiv ränta.

Fördelar

Här är det möjligt att låna ett lite större belopp. Den som är ny kund kan låna maximalt belopp redan första gången. Du kan dela upp lånet på hela 144 månader, det vill säga på 12 år. Årsräntan sätts i proportion till lånebeloppet. Exempelvis är räntan som lägst vid ett stort lån men som högst när du lånar en mindre summa. Lånen är av annuitetstyp och har varken uppläggningskostnad eller aviavgifter. Det är med andra ord ett lån för den som vill slippa ifrån onödiga avgifter.

Nackdelar

Det här är ingen låneform för den som har några betalningsanmärkningar och det ställs såklart krav på inkomst. Dessutom får du inte låna mindre än 20 000 kr. Om du har behov av en lägre summa får du med andra ord välja ett annat lån. Det är inte säkert att du får ett svar direkt på din ansökan, så om du har man bråttom att få ut dina pengar kanske du bör överväga ett annat alternativ.

Öppettider

 • Måndag: 08:00-20:00
 • Tisdag: 08:00-20:00
 • Onsdag: 08:00-20:00
 • Torsdag:08:00-20:00
 • Fredag: 08:00-20:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Kontakt

 • ICA Banken
 • ICA Banken AB
  50482 Borås
 • Tel: 033-47 47 90
 • Mail: icabanken@ica.se