Smslån Online

Instantor smslån

De som letar efter smslån med Instantor gör det oftas med avsikten att slippa använda UC kreditupplysning. Det vettigaste argumentet för att använda alternativ till UC är att förhindra att dina smslån påverkar din kreditvärdighet negativt.

Instantor hör inte till de vanligaste alternativen till UC och förekommer bara ibland i smslånsammanhang.

”UC eller ej - vad spelar det för roll?”

Följande långivare använder Instantor

Mer om Instantor

Instantor är ett företag som erbjuder snabb och säker information om dina potentiella kunders ekonomiska situation. Allt ifrån lönenivå, konsumtion, aktuell lånesituation, krediter med mera kan Instantor tillhandahålla med hjälp av kontakt med kundens bank. Detta för att skapa en så säker riskanalys som möjligt.

I och med att handel och affärer allt mer sker via nätet är det oerhört viktigt att skydda sig mot bedrägerier och felaktiga beslut. Instantor är därför det bästa alternativet för att identifiera såväl nya som gamla kunder i realtid. Med hjälp av dessa tjänster kan du både öka effektiviteten samt minska kostnaderna.

För att utföra riskanalyser använder Instantor högteknologiska metoder, vilket gör att du slipper analoga processer som kan vara både arbetsamma, resurskrävande och ta alltför lång tid.

Företag som anlitat Instantor har samtliga rapporterat om positiva resultat, en högre effektivitet och garanterat felsäkra identifikationer och analyser av deras kunder.

Instantor är ett snabbt växande företag som grundades år 2010 och kom till Sverige år 2013. Numera finns företaget i följande länder: Finland, Spanien, Polen, Tjeckien, Nederländerna, Estland, Litauen, Lettland, Bulgarien, Rumänien, Kroatien, Georgien, Danmark, Brasilien och Mexiko. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige, medan ett kunnigt och välutbildat supportteam finns tillgängligt i Zagreb, Kroatien.