SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Klara Lån

Klara Lån smslån

Klara Lån får 3.67 poäng av 5 möjliga i helhetsbetyg. Det är bättre än 87.34% av totalt 80 st betygsatta lån utan säkerhet.

Det här är vårt sätt att jämföra smslånprodukter - inte en personlig rekommendation.

 • Typ av lånSmslån
 • Lånestorlekar1.000 - 200.000 kr
 • Löptid 1 till 10 år
 • Uppläggning0 kr
 • Avi0 kr
 • Effektiv ränta16 - 195 %

Priskommentar: Klara Lån är en låneförmedlare som pingar utvalda långivare så att du direkt kan få besked om var ditt lån blir beviljat.

Representativt exempel: Låna 20.000 i 12 mån. Månadsbetalning 509 kronor. Totalt att återbetala 26.107 kronor varav kreditkostnad 6.107 kronor. Effektiv ränta 32 %.

 • Kontrollera fullständiga villkor innan signering (SEKKI).
 • Ovanstående uppgifter kan komma att förändras.

Det här krävs för att låna hos Klara Lån

 • Deklarerad inkomst minst 100.000 kronor.
 • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.
 • Folkbokförd i Sverige.

En sedvanlig kreditprövning görs alltid.
Fler villkor kan finnas hos Klara Lån.

Klara Lån webbplats
Hög beviljandegrad
Klara Lån hör till de som beviljar flest sms-lån.
Betalningsanmärkning OK
Kan bero på lånestorlek.
Lån utan UC
Klara Lån använder Creditsafe.
Ej ny kund-erbjudande
Ej lån med medsökande
Ej helgutbetalning

Klara Lån prisexempel

Låna 1.000 kr
Låna 2.000 kr
Låna 3.000 kr
Låna 4.000 kr
Låna 5.000 kr
Låna 10.000 kr
Låna 15.000 kr
Låna 20.000 kr
Låna 25.000 kr
Låna 30.000 kr
Låna 40.000 kr
Låna 50.000 kr

Recension av Klara Lån

Klara Lån är en jämförelsesajt för lån som riktar sig till privatpersoner. Hos Klara Lån kan man få hjälp att jämföra en mängd olika långivare, där en förfrågan endast tar 15 sekunder att få svar på. Här finns med andra ord möjlighet att på ett översiktligt sätt hitta det lån och den långivare som passar allra bäst. Som en extra bonus erbjuds denna tjänst helt kostnadsfritt för användaren, vilket innebär att man står helt fri att göra så många sökningar som önskas.

Användarvänlighet och tydlighet

Fokus här är tydligt enkelhet; som besökare på sajten möts man av klar och tydlig information, där det snabbt går att få en överblick. Webbplatsen är mycket lättnavigerad. Här finns en tydligt placerad sektion för "frågor & svar", som i sig ger tydliga svar på de vanligaste frågorna som förekommer i de här sammanhangen. Det är också enkelt att utläsa att Klara Lån har tillstånd av Finansinspektionen för att bedriva sin verksamhet, samt att de följer Konsumentverkets riktlinjer och Datainspektionens datalagstiftning vad gäller GDPR. Allt detta gör förstås att potentiella låntagare kan känna sig trygga och lita på att allt går rätt till.

Det allra första som möter blicken på sajten är den del där man som besökare kan ange önskat lånebelopp och återbetalningstid. Genom att komplettera denna information med e-postadress, personnummer och mobilnummer får man ta del av sökresultaten. Något som ytterligare förstärker det goda intrycket av Klara Lån är de representativa exempel som presenteras längst ned på sidan. Vägen från ansökan till lån presenteras också med stor tydlighet. Här får man som låntagare också ta del av användbara råd vad gäller lån.

Grundkrav för att ansöka om lån via Klara Lån

För att kunna göra en låneansökan ska du ha fyllt 18 år samt ha en årsinkomst om minst 100 000 kr. Vidare ska du ha en fast bostad i Sverige och inga skulder hos Kronofogden. Detta är krav som ställs av långivarna; Klara Lån avgör inte vem som ska få ett lån beviljat eftersom detta är en förmedlingstjänst.

Hur mycket går det att låna?

Du kan ansöka om ett lån från så lite som 1 000 kr upp till 50 000 kr. Hur mycket du får låna varierar beroende på kreditrisk och återbetalningsförmåga. I samband med en låneansökan tas en kreditupplysning för att avgöra just detta.

Sammanfattning

Klara Lån har åstadkommit en riktigt bra tjänst, där webbsajten präglas av tydlighet och transparens. Det är enkelt att hitta det man söker, oavsett om det handlar om villkor, låneexempel eller något annat. Eftersom företaget har tillstånd från Finansinspektionen och anger att man följer Konsumentverkets riktlinjer ger det en känsla av trygghet. Det är mycket uppfriskande med en sajt som presenterar informationen på ett så okomplicerat sätt!

Kontakt

 • Klara Lån Sverige AB
 • BOX 5370
 • 102 49 Stockholm
 • Tel:
Recension - Klara Lån
Helhetsbetyg 3.67/5
Scroll to top