Låna pengar

Här kan du jämföra privatlån utan säkerhet. Givetvis listar vi endast seriösa kreditgivare som står under Finansinspektionens tillsyn.

Lån på webbplatsen, bl.a:

  • 22 st. privatlån
  • 29 st. snabblån/sms-lån
  • 30 st. lån utan UC.
  • 35 lån som accepterar betalningsanmärkningar.
  • 22 lån som betalas ut direkt.
  • 16 lån som betalas ut på helgen.
  • 13 st. låneförmedlare.

Lånebelopp  och räntor:

  • Låna från 1 000 till 600 000 kronor.
  • Årsräntor från  1.95 % till 39.8 %.
  • Effektiva räntor 1.97 - 8348 %

Söker du ett företagslån? Ta då istället en titt på Företagsfinans.com!

Låna pengar utan säkerhet

Att låna pengar utan säkerhet betyder att du som låntagare inte erbjuder långivaren någon pant som garanti ifall du misslyckas med att betala tillbaka lånet. Motsatsen är ett lån som ges med säkerhet, exempelvis ett bolån. Där kan banken i värsta fall ta ditt hus om du inte sköter betalningarna. Detta resulterar i att lån utan säkerhet har högre räntor än de som ges med säkerhet.

Lån utan säkerhet kallas tidigare för blancolån men detta ord har nästan helt ersatts med det mer naturligt klingande privatlån. Vanligtvis tas privatlånet för olika typer av privat konsumtion. Du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till och behöver inte redovisa syftet med lånet.

Man surfar på SmslånOnline.se via stationär dator

Hitta ett lån utan säkerhet - välj här:

Loading...

Övriga låneformer

Akutlån alla dagar året runt

Du kan enkelt hitta ett lån med direkt utbetalning oavsett om det handlar om en vanlig vardag, på kvällstid eller under helgen.

Vi kollar även upp och ger tips på långivare som håller öppet och betalar ut under övriga röda dagar på året. Vår sida med helgbetalning tar hänsyn till dagens datum, kontrollerar och ger tips och råd beroende på vilken dag det är och om det är någon speciell högtid just nu. Om det är en speciell högtid så listar vi tips långivare där vi har kontrollerat att de faktiskt håller öppet.

Låneförmedlare

Om du vill vara säker på att få ett lån med de för dig mest fördelaktiga villkoren ska du välja att ansöka om lån via en låneförmedlare. En låneförmedlare låter långivarna konkurrera om dig, och du kan därefter välja det lån som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar bäst.

Kreditkort

Med ett kreditkort har du hela tiden extra pengar till hands ifall det blir skralt i kassan. Räntan är som tumregel bättre än snabblånens och du får dessutom förmåner som gör att du kan använda kreditkortet som ett slags rabattkort om du är en trogen kund. Olika kreditkort ger olika förmåner.

Kontokrediter

Med en kontokredit har du alltid tillgång till en viss buffert. En kontokredit fungerar ungefär som ett kreditkort, men med skillnaden att pengarna finns på ett konto på nätet, där du alltid kan logga in för att hantera din kredit.

P2P-lån

p2p-lån är en typ av lån där privatpersoner agerar långivare, och därför brukar kraven för att låna hos en sådan aktör inte vara lika stränga som hos en klassisk långivare.
Det innebär att också du som har svårt att få lån hos till exempel banken, enklare kan beviljas lån.

Pantbank

Om du vill låna pengar utan att någon kreditupplysning tas över huvud taget ska du låna hos en pantbank. Anledningen till att dessa är exkluderade från kravet om kreditupplysning är för att de har din ägodel i pant, vilket innebär att de alltid får tillbaka sina pengar, antingen genom att du återbetalar lånet, eller genom att sälja din ägodel.

Lån utan UC

Om du vill låna pengar utan att ditt kreditbetyg hos UC påverkas kan du välja ett lån utan UC. Då tas istället kreditupplysningen från något annat kreditupplysningsföretag så som exempelvis Bisnode eller Creditsafe. Många gånger rapporteras inte heller dessa lån in till UC, och påverkar således inte ditt kreditbetyg alls.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Att låna med betalningsanmärkning är idag möjligt, men du får räkna med en något högre ränta än vad du annars hade fått. Detta eftersom du tidigare misskött dina betalningar. Det finns idag flera långivare som erbjuder lån även om du har betalningsanmärkningar.

Lån med direkt utbetalning

Ett lån med direktbetalning innebär att pengarna betalas ut omedelbart efter att din låneansökan beviljats och lånets skuldebrev signerats. Så snart pengarna betalats ut kommer de finnas tillgängliga på ditt konto direkt, alternativt efter några minuter.

Samla lån och krediter

Om du har flera smålån och krediter kan det vara klokt att samla dina lån. På så vis får du oftast en lägre månadskostnad, samtidigt som du kan spara in på onödiga utgifter så som till exempel aviseringsavgifter varje månad.

Låna pengar med medsökande

Vill du förbättra dina chanser att beviljas ett lån kan du välja att ansöka tillsammans med en medsökande. Denna person blir då också återbetalningsskyldig till lånet, och chansen ökar dessutom för en bättre ränta på lånet.

Lån utan ränta

Lån utan ränta var betydligt vanligare innan lagförändringarna för snabblån trädde i kraft. Med sämre vinstmarginaler finns det numera inte möjligheter att kapitalisera på folks bekvämlighet och/eller utsatthet vilket cyniskt nog var vanligt tidigare och en del av affärsmodellen.

SmslånOnline.se Logo
Next Lead Sweden AB Logo
Org/Moms nr. 556497-6735 / SE556497673501
Adress Manhemsgatan 3, 93134, Skellefteå
Epost info@nextleadswedenab.se