Låna pengar snabbt:
30 snabba lån med utbetalning 24/7.

 • Få besked direkt du skickar in din ansökan.
 • Möjlighet till utbetalning 24/7, även på helger och kvällar.
 • Årsräntor från 2.95 - 40.08 %.
 • Beloppsgränser från 1 000 till 600 000 kronor.
[ Visa sidans innehåll ]

Här hittar du vårt låneutbud

Om du inte behöver ett lån med blixtens hastighet så klickar du ur de förklickade boxarna och gör dina egna val.

Loading...

Hur bråttom har du?

Om du har riktigt bråttom med utbetalningen så rekommenderas ett smslån. Du lånar då upp till 50 000 kronor och kan få pengarna så snabbt som inom 15 minuter alla dagar i veckan. Vi rekommenderar detta enbart för mindre lånebelopp där långsiktighet inte ligger i fokus.

Om du behöver pengarna inom några bankdagar och behöver ett större lån  rekommenderas ett privatlån. Du kan ta hjälp av en låneförmedlare om du vill.

Om du har brådis och behöver ett lån under helgen så rekommenderas ett helglån.

Följ länkarna för att lära dig  mer eller kolla igenom lånen här nedanför om du känner att ytterligare information inte är nödvändig.

Man surfar på SmslånOnline.se via stationär dator

Alternativ till snabblån

Det finns många sätt att få ett tillskott i kassan men när du behöver pengar akut är tidsramen inom vilken dessa pengar är tillgängliga avgörande. Därför har vi uteslutit alternativ som tar längre handläggningstid eller om det påverkar ditt sparande.

Räntesatsen som är tillämplig på privatlån sträcker sig från på årsbasis, och det tillkommer oftast en uppläggningsavgift. Här nedanför finner du en blandning av både privatlån utan säkerhet och snabblån.

Alternativ till att ta ett privatlån utan säkerhet

 • Det första alternativet som ger dig tillgång till pengar snabbt är genom att be om ett förskott på lönen. Om detta är möjligt beror helt på din arbetsgivare eftersom det inte finns några lagar som ger dig rätt till löneförskott per automatik. Beloppet som betalas ut i förskott dras senare av din lön. Det är räntefritt eftersom du betalar av i arbete senare.
 • Ett annat alternativ som kan ge dig tillgång till pengar är om du har ett bostadslån och ber om att öka på lånet. Det är möjligt så länge du inte belånas till mer än 85% av bostadens värde. Tänk på att ett bostadslån där lånet är ner än 70% av bostadens värde ska amorteras med 2%. Mellan 50% och 70% ska minst 1% amorteras per år. Det är enklast att låna till renovering om du vill låna genom din nuvarande bank och bostadslån – men det är även viktigt att du själv hör dig för vad som är möjligt efter dina faktiska behov.
 • Ett annat alternativ är kontantuttag på ditt kreditkort, vilket ger dig tillgång till kontanter direkt. Du betalar då ofta procent på uttaget belopp. För ett uttag på kreditkortet hos Swedbank betalar du exempelvis 3% av uttaget belopp.

Låna upp till 1 000 – 30 000 kr snabbt

För dig som endast behöver ett t.ex. ett sms lån direkt bör du välja aktörer som har ett lågt maxbelopp. Det beror på att dessa aktörer ofta:

 • Handlägger ansökningar direkt dygnet runt
 • Ger besked direkt på skärmen
 • Betalar ut inom ett par minuter

Långivare som lånar ut större belopp har sällan en så snabbt process. Nedan hittar du de bästa alternativen om du vill låna små belopp snabbt och enkelt och få pengarna omgående.

Låna belopp större än 30 000 kr

För att låna större belopp snabbt ser långivarnas processer generellt sett annorlunda ut. Det innebär en större risk för banken att ge ut krediter med kort eller ögonblicklig utbetalning. De större lånen går ibland att få samma bankdag om:

 • Kreditgivaren hinner handlägga ansökan innan de stänger för dagen
 • Du har god kreditvärdighet

I listan nedan hittar du de bästa sätten att låna större belopp snabbt och enkelt. I listan är det flera låneförmedlare, de är nämligen överlägset bäst på att få privatlån utbetalda snabbt.

Krav för att låna pengar snabbt

För att ens ha möjligheten att få lån snabbt måste vissa krav uppfyllas. I många fall kan långivare ge något av besked beviljat, avslag eller godkänt mot komplettering vid ansökan.

För att kunna få pengarna tillhanda snabbt måste du beviljas utan komplettering. En kompletteringar kan vara t.ex. en lönespecifikation eller anställningsintyg, vilket långivare ofta kräver när det är ett gränsfall om du kan beviljas lånet.

För att låneprocessen ska vara snabb och enkel måste du därför:

 • Uppfylla långivarens ålderskrav
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Ha en deklarerad inkomst hos Skatteverket
 • Ange uppgifter som överensstämmer med vad som syns i kreditupplysningen på dig
 • Generellt ha en god kreditvärdighet

Om du uppfyller dessa kriterier har du goda chanser att beviljas ett lån som kan betalas ut snabbt – oavsett om det handlar om ett mindre snabblån eller ett större privatlån. Det går även att låna pengar utan krav på inkomst, däremot är det i många fall svårt och kräver ofta någon form av pant eller säkerhet för lånet.

Så snabbt är det möjligt att få pengar på kontot

Så vad är egentligen kortast möjliga tid som man kan gå från att läsa denna text till att ha pengarna på kontot?

Nedan redogör vi för snabbast och enklast möjliga väg till att låna snabba pengar.

Välj låneförslag

30 – 60 sekunder kan du välja låneförslag från de långivare vi rekommenderar och gå vidare till långivaren för att läsa mer.

Ansökan

Ansökan tar ca 1 – 2 minuter att genomföra. Det som tar tid är ofta att skriva in information om hushållet och den egna ekonomin, som antal barn, sysselsättning och månadsinkomst.

Lånebesked

Svaret dröjer endast 5 – 20 sekunder. Samtliga långivare som lånar ut upp till 30 000 kr ger snabbt svar, ofta efter ansökan. Kreditvärderingen görs alltså automatiskt, vilket sparar dig mycket tid. De större lånen kräver manuell handläggning, vilket kan innebär allt från 10 – 15 minuter svarstid upp till en bankdag.

Utbetalning

Att få lånet utbetalt dröjer sedan cirka 2 – 15 minuter för de som har direktutbetalning via Trustly dygnet runt, vilket gäller Lumify, Saldo, Monara och Flexlimit. Andra långivare i listan kräver manuell handläggning under öppettider för att få pengarna snabbt.

Notera att du måste godkänna låneavtalet (skuldebrevet) med BankID efter det beviljats. Den delen ligger alltså på ditt ansvar att göra så fort som möjligt.

Sammanfattningsvis

Om det är bråttom att få tag på pengar kan du alltså i teorin ha pengar disponibla på ditt bankkonto efter ca 3,5 minuter efter du påbörjat ansökan på långivarens hemsida.

Notera att denna process gäller de mindre lånen. För större lån (privatlån, blancolån eller billån) hänger utbetalningshastigheten i många fall snarare på din kreditvärdighet (som avgör vilka kompletteringar som behövs) samt hur belastad kreditgivarens lånehandläggare är för tillfället.

Vanliga frågor

Hur snabbt kan jag få pengarna?

Genom att välja rätt alternativ på vår sajt kan du få pengarna på kontot på så lite som 3,5 minut i optimala förutsättningar. Ofta tar det däremot upp mot 10 – 15 minuter från att du påbörjat ansökan.

Kan jag låna pengar snabbt genom en låneförmedlare?

Ja, för privatlån som ska använda för att t.ex. finansiera en bil rekommenderar vi låneförmedlare. Det beror på att långivare som beviljar större lånebelopp ofta har knöliga kreditgivningsprocesser som kan dra ut på tiden.

Genom att använda en låneförmedlare kan du maximera chansen att beviljas ett lån med snabb och enkel utbetalning. Samtidigt får du hjälp av låneförmedlaren lånerådgivare att välja det lån som går snabbast att få.

Kan jag låna snabbt under helger och kvällar?

Ja, flera långivare på vår sida ger dig möjligheten att få lån snabbt på lördagar, söndagar, röda dagar och kvällar. Hos dessa aktörer kan du låna och ha pengarna på ditt konto inom ett par minuter:

Här kan du läsa mer om att  du vill läsa mer eller ansöka om dessa lån kan du göra det högst upp på denna sida.

Läs mer: Låna pengar med snabb utbetalning på helgen.

Hur mycket kan jag låna snabbt?

Extremt snabba lån, med utbetalning på ett par minuter, går att få upp till 30 000 kr. Idag går det däremot att ta förhållandevis snabba lån upp till 600 000 kr via låneförmedlare om du har BankID och en städad privatekonomi.

Vad gör jag om jag får problem med återbetalningen?

Du kan vända dig till budget-och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter hittas på HallåKonsument.se. Du kan även läsa vår artikel som förklarar hur du gör en omförhandling av ditt lån med borgenären och vad du bör tänka på.