Lån som nästan alltid beviljas

Här på sidan kan du hitta sms lån som har hög beviljandegrad och godkänns till nästan alla. Flera långivare godkänner omständigheter som vanligtvis ger avslag på ansökan.

  • 4 st. lån med hög beviljandegrad.
  • Ränta mellan 4,9 – 39,8 %.
  • 4  st. lån utan UC.
  • Flera långivare accepterar betalningsanmärkningar.

Jämför lån med hög beviljandegrad

Loading...

Finns det smslån som beviljar alla?

Nej, det finns inga sms lån utan säkerhet som beviljar precis alla. Det finns dock lån med lägre krav och hög beviljandegrad. Ett alternativ till smslån är pantlån via t.ex. Sefina Pantbank. De godkänner lån till alla så länge man har en värdesak att lämna i pant som säkerhet för lånet.

Vad innebär det att ett lån har hög beviljandegrad?

Ett lån med hög beviljandegrad godkänns i större utsträckning än vad många andra typer av lån gör. Ungefär var femte ansökan godkänns, vilket kan jämföras med ungefär var tjugonde ansökan för lån med högre krav.

Nedan kan du se några faktorer som i vanliga fall gör det svårt att låna pengar, men som kan accepteras av långivare som beviljar nästan alla.

Godkänner ansökningar trots många UC-förfrågningar

Har man flera kreditupplysningar hos UC leder detta normalt sett till sämre möjligheter att bli godkänd ett lån. För ett lån med hög beviljandegrad görs i många fall kreditupplysningen hos något annat upplysningsföretag än UC, t.ex. Creditsafe eller Bisnode.

Långivaren får då inga uppgifter om hur många UC-förfrågningar du har de senaste 12 månaderna. De ser heller inte vilka lån du har sedan tidigare. Därför kan det vara lättare att bli beviljad ett lån trots många kreditförfrågningar.

Accepterar betalningsanmärkningar oftare

Med betalningsanmärkningar är det ofta svårare att bli godkänd lån. Något som kännetecknar lån med hög beviljandegrad är dock att de godkänner betalningsanmärkningar i större utsträckning än andra lån. Långivare som kan erbjuda lån till nästan alla accepterar vanligtvis en eller flera betalningsanmärkningar.

Beroende på vilken typ av anmärkning det gäller kan man ha olika stora möjligheter att bli beviljad att låna med anmärkning. Anmärkningar till följd av en obetald kontokortsskuld bedöms t.ex. som mer allvarliga än en missad CSN-faktura.

Ibland sätter långivaren en gräns för hur många anmärkningar de maximalt kan acceptera. Många långivare gör dock en bedömning i varje enskilt fall med hänsyn tagen till hur den ekonomiska situationen ser ut i övrigt. Därför finns flera långivare utan någon angiven maxgräns.

Lägre krav på inkomst och anställning

För vanliga privatlån och många snabblån kräver långivaren att den sökande har fast anställning för att godkänna lån. När det gäller lån som nästan alla kan få är dock kraven lägre. Visserligen behöver du någon form av inkomst för att få låna, men du har möjlighet att få ett lån utan fast inkomst.

För lån med hög beviljandegrad godkänns oftast inkomster från t.ex. A-kassa, studiebidrag från CSN eller andra typer av återkommande bidrag. Du behöver alltså ingen fast anställning och har möjlighet att låna pengar som arbetslös. Det viktigaste är att långivaren bedömer att du kan betala tillbaka lånet.

Lån med hög beviljandegrad är ofta dyra

Att ge ut lån med hög beviljandegrad innebär en stor risk för kreditgivaren. På grund av detta kräver ofta kreditgivaren kompensation i form av hög ränta och dyra avgifter. Därför klassas en stor del av de lån som nästan alla blir beviljade som högkostnadskrediter.

Med andra ord är lån med hög beviljandegrad i regel dyra lån. Denna typ av lån bör därför inte vara förstahandsvalet när man är i behov av att låna snabba pengar.

Jämför smslån – nästintill alla godkänns hos låneförmedlaren Klara Lån

För att hitta det billigaste snabblånet som godkänner nästan alla kan du ansöka om lån via Klara Lån. Där kan du bli erbjuden bästa möjliga ränta och villkor från samtliga långivare. Ansöker du om lån upp till 30 tkr skickas ansökan endast till långivare som använder Bisnode eller Creditsafe.

Risker med lån som beviljas till nästan alla

Långivare som erbjuder lån med hög beviljandegrad har sällan tillgång till all information som skulle krävas för att göra en fulländad kreditbedömning. Detta gäller särskilt om lånet är utan UC, då långivaren inte får information om befintliga lån och krediter.

Att ta ett sms lån hos en långivare som godkänner nästan alla för därför med sig ett stort ansvar för dig som låntagare. Du behöver vara säker på att du har råd att betala tillbaka lånet och inte hamnar i en situation med överskuldsättning.

Därför är det viktigt att man överväger om man verkligen behöver lånet innan man skickar in sin ansökan. Man bör också se över om det finns bättre och billigare alternativ innan man ansöker om denna typ av lån.

Vanliga frågor

Vilket lån har högst beviljandegrad?

För att hitta lånet med högst beviljandegrad rekommenderar vi att du ansöker via låneförmedlaren Klara Lån. Här kan du jämföra lån via sms hos flera olika långivare samtidigt och har därmed större möjlighet att hitta ett lån som du kan bli beviljad.

Finns det lån som godkänner alla?

Nej, det finns inga långivare som godkänner lån till exakt alla. Vissa långivare har dock lägre krav för att kunna godkänna ett lån. Därför är det också lättast att få lån hos någon av dessa långivare.

Finns det lån som har hög beviljandegrad till personer med anmärkningar?

Ja, flera långivare som erbjuder lån med hög beviljandegrad godkänner anmärkningar. Istället för att din ansökan nekas med en gång bedöms din ekonomi individuellt. Anser långivaren att du klarar av att betala tillbaka lånet kan du bli godkänd trots att du har betalningsanmärkningar.

Hur snabbt kan ett lån som beviljas till nästan alla betalas ut?

Hur snabbt utbetalningen av lån som beviljas till nästan alla kan ske beror på vilken långivare du väljer. Vissa långivare kan betala ut lån direkt, men vanligtvis sker utbetalningen inom 15 minuter – 24 timmar, förutsatt att din ansökan blir godkänd.