Låna 25 000 kronor

På den här sidan hittar du lån utan säkerhet där du enkelt kan ansöka om ett lån direkt på nätet. Allt du behöver är ett installerat BankID.

  • 59 st. långivare.
  • 34 st. lån utan UC.
  • 23 st. långivare accepterar betalningsanmärkning vid ansökan.

Låna 25000 med eller utan UC

Loading...

Jämför alltid olika lån

När du beslutat dig för att låna pengar är det viktigt att jämföra låneerbjudanden från olika långivare. SMS-lånet är en typ av lån där du får pengarna utbetalade redan samma dag eller dagen efter. Den här typen av lån passar dig som behöver få pengarna utbetalade så fort som möjligt men lånar kortsiktigt SMS-lån kan dock bli dyrt och därför bör du alltid jämföra den totala kostnaden för olika lån. Det är även viktigt att noggrant kontrollera återbetalningstiden för att försäkra dig om att du kan betala tillbaka inom den angivna tiden.

Trasig TV

Vad krävs för att låna 25 000 kronor?

Generellt är kraven lägre för ett SMS-lån utan UC än för privatlån. De flesta långivare har samma grundkrav, men ibland skiljer de sig åt. Därför bör du alltid jämföra olika långivare innan du ansöker om lån. För att låna 25 000 kronor behöver du oftast uppfylla följande krav:

  • Minst 18-21 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Ha en deklarerad inkomst på minst 2000 – 8000 i månaden.
  • Ha ett svenskt bankkonto och BankID.
  • Vara utan skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Topp 5 privatlån

Baseras på vad besökarna oftast väljer men bör inte ses som en rekommendation. Lånen med ett räntespann har individuella räntor. du får räntan fastställd när du skickar in din ansökan.

Topplista privatlån 25 000 kr
26.5%
25.74%
5.95%21.95%

Topp 5 snabblån

Snabblånen lämpar sig oftast bara för korta löptider. Du bör välja ett lån utan uppläggningsavgift och betala av lånet snabbt.

Topplista snabblån 25 000 kr
42.5%
40.25%

Låna 25 000 kronor utan UC

Många föredrar att låna pengar utan UC. När du lånar 25 000 kronor utan UC tas ingen kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Det innebär att du inte hamnar i UC:s register och därför påverkas inte heller din kreditvärdighet. Istället görs kreditupplysningen hos ett annat kreditupplysningsbolag, exempelvis Creditsafe eller Bisnode, som inte delar sitt register med Sveriges storbanker.

Nästan bara snabblån erbjuder lån utan UC och dessa hittar du i listan precis här ovanför.


Låna 25 000 med betalningsanmärkning

Även om du har en betalningsanmärkning är det möjligt att bli beviljad lån på 25 000 kronor. Klicka bara i rutan i sökboxen längre upp så får du en fin presentation över långivare som inte ger automatiskt avslag på din ansökan.