Anmärkning.se

Allmänt Typ:Låneförmedlare Lånebelopp:10000 - 350000 kr Löptid:1 till 15 år Årsränta: 2,95 - 29,95 % Eff. ränta: 2,95 - 29,95 %
Avgifter Uppläggning:Produktberoende Avi:Produktberoende Uttagsavgift:Produktberoende Administrationsavgift:Produktberoende Årsavgift:Produktberoende
Egenskaper Tar Anmärkning.se UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Ja Ålder:18 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna 100 000 kr i 10 år. Nominell årsränta 7,1 %. Månadsbetalning 1 166 kr. Totalt att återbetala 139 920 kr varav kreditkostnad 39 920 kr. Effektiv ränta 7,34 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning

Med Anmärkning.se lånar du från 10 000 kronor upp till 350 000 kronor med löptider från 1 till 15 år. Lånet har en individuell årsränta mellan 2,95 och 29,95 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Inga andra avgifter tillkommer.

Villkor för att få låna

  • 18 år fyllda.
  • Deklarerad inkomst minst 120 000 kronor.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.

Om Anmärkning.se

Hos Anmärkning.se jämför du  långivare som accepterar betalningsanmärkning. Bakom Anmärkning.se ligger Lendo, som du förmodligen inte missat. Anmärkning.se är gissningsvis skapad för att attrahera det stora antal potentiella kunder som vill låna pengar men får avslag eftersom de har en betalningsanmärkning. Med namnet Anmärkning.se gör har de (mest troligt) försökt göra det enklare för sig att tillföra och skaffa sig trafik via sökmotorer som Google, eftersom namnet iallafall historiskt sett skapar relevans för dessa typer av sökningar, vilket gör att de får högre placering i organiska sökningar och därför gratis trafik och därmed fler potentiella kunder.

Som vanligt får du aldrig ett lån godkänt per automatik bara för att långivaren accepterar betalningsanmärkning(ar). Olika långivare har olika krav på hur många anmärkningar som accepteras, när de uppstod och kanske minst: hur din ekonomi ser ut idag?

Anmärkning.se gör det enklare att slussas till långivaren som accepterar just dig som kund – om det finns någon.

Lägre ränta än snabblånen – men räkna inte med den lägsta

Det är kostnadsfritt att ansöka om lån. Tack vare samarbetet med en mängd långivare kan du välja bland flera alternativ även om du bara skickar in 1 ansökan. Du kan låna från 10 000 till 350 000 kr och det tar bara några minuter att skicka in din ansökan. Endast 1 kreditupplysning med UC tas, och du har svaren från alla långivare inom 24 timmar. Räntorna ligger mellan 2,95 och 29,95 % vilket iallafall skapar en tio procentenheters marginal till max tillåtna ränta som är ~40 % och som brukar tillämpas av långivare som erbjuder snabblån.

Låg ränta minskar i själva verket chanserna till ett lån

Givetvis är låga räntor bra. Men samtidigt är ett lån inte bra om det inte blir beviljat. Om det är bra eller inte att vända sig till Anmärkning.se om du har en betalningsanmärkning har vi ännu ingen bra uppfattning om. Till det krävs statistik. Enligt vår statistik har inte så många av våra besökare fått en godkänd ansökan. Detta skulle teoretiskt kunna betyda att det är Lendo som vill plocka russinen ur kakan men att det normalt sett kanske inte är ett så lämpligt val för dig med betalningsanmärkning som man kan tro. Då kan det vara bättre att välja något av våra snabblån med betalningsanmärkning (sämre ränta) som leder till ökade chanser till ett beviljat lån (bra). En låneförmedlare som fokuserar på snabblån är exempelvis Klara Lån.

Övrigt

Om din ekonomiska situation förbättras så kan du givetvis lösa ditt lån i förtid. Det är viktigt att tänka på att har man en betalningsanmärkning, så utgör man en större risk från bankens sida sett och därför kan räntan bli något högre för dig. Detta gör det viktigt att på sikt öka din kreditvärdighet för att kunna låna till lägsta ränta.

Vad saknas?

Företagsinformation

Anmärkning.se är en del av Lendo AB som är Sveriges största jämförelsetjänst för privatlån och företagslån. Omsättningen för 2019 var 715 miljoner SEK och antalet anställda var 74 st.

Anmärkning.se Logo

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor3 Avgifter2.5 Godkända lån2 Storlek & etablering2 Öppettider kundtjänst2.5 Utbud privatlån2 Tydlighet2.5
SNITTBETYG:2.4 av 5

Support / Kontakt

E-postkundservice@anmärkning.se Telefon:0771-13 13 20

Företag

FöretagsnamnLendo AB Adress:Västra Järnvägsgatan 21  111 64 Stockholm  Sverige Org.nr:556515-1627