Axo finans

Allmänt Typ:Låneförmedlare Lånebelopp:5000 - 600000 kr Löptid:1 till 15 år Årsränta: 2,95 - 26 % Eff. ränta: 3,12 - 70,03 %
Avgifter Uppläggning:Produktberoende Avi:Produktberoende Uttagsavgift:Produktberoende Administrationsavgift:Produktberoende Årsavgift:Produktberoende
Egenskaper Tar Axo finans UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Nej Ålder:18 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna 500 000 kr i 15 år. Nominell årsränta 5,91 %. Uppläggning 495 kr. Månadsbetalning 4 195 kr. Totalt att återbetala 755 595 kr varav kreditkostnad 255 595 kr. Effektiv ränta 6,09 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning Axo finans

Med Axo finans lånar du från 5 000 kronor upp till 600 000 kronor med löptider från 1 till 15 år. Lånet har en individuell årsränta mellan 2,95 och 26 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 495 kr.

Villkor för att få låna

  • 18 år fyllda.
  • Ingen betalningsanmärkning.
  • Deklarerad inkomst minst 100 000 kronor.

Om Axo Finans

En av Sveriges ledande låneförmedlare är Axo Finans, som också blivit framröstad som en av de säkraste och bästa aktörerna bland användare. De samarbetar med i skrivande stund 28 banker och långivare för att hitta det bästa lånet för dig. Låt oss få en inblick i vad Axo Finans har att komma med.

Många lånetyper att välja  bland

Bolån, annuitetslån, privatlån, blancolån, snabblån, samlingslån – Axo Finans erbjuder flera låneformer som är skräddarsydda just för dig. Som ett minimibelopp kan du låna 5 000 kr och som max får du låna 600 000 kr.

Välj den ultimata löptiden

Hos Axo Finans kan du välja löptider från 1 till 15 år.  Detta är en mycket flexibel återbetalningstid som gynnar de flesta. Tänk som vanligt på att aldrig välja en för lång löptid eftersom det påverkar räntekostnaderna stort.

Många är välkomna att låna hos Axo Finans

Hos Axo Finans är det inte bara personer med fast anställning som kan få sina lån beviljade – även pensionärer, vikarierande och egenföretagare får chansen att utöka sin kassa, tack vare ett lån. Det som krävs är en deklarerad inkomst på minst 100 000 kr per år från fast arbete. Lånebelopp, löptider och ränta bestäms emellertid av din ekonomiska situation, och samma villkor gäller inte för alla. Du kan få en individuell årsränta mellan 2,95 och 26 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Den beror också på vilken långivare du i slutändan väljer. Räntesatsen styrs som vanligt även av storleken på lånet.

Tyvärr måste du ha en helt felfri historia gällande betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden om du vänder dig till Axo Finans.

Var beredd på en kreditupplysning hos UC

Fördelen med många andra nischbanker eller låneförmedlare är att de använder sig av andra aktörer än UC för att göra kreditupplysningar. Så är dock inte fallet med Axo Finans, och därmed får du vara beredd på att din låneansökan blir synlig i andra bankers register. Detta är ett minus för den som kanske får ett negativt besked och således får ögonen på sig av andra långivare.

Bra

  • Bästa företag i kategorin ”Bank” hos Trustpilot.
  • Ett stort låneutbud.
  • Ålder från 18 år.

Mindre bra / dåligt

  • Betalningsanmärkning ger automatiskt avslag.
  • Ej direktbetalning.

Vad saknas?

Företagsinformation

Axo Finans ägs av Axo Finans AB. Omsättningen för 2019 var 74 miljoner SEK och antalet anställda var 2 st.

Mest besökta sidor hos Axo Finans

Axo Finans

Låt Axo Finans göra jobbet med att jämföra privatlån åt dig. Din ansökan skickas till många långivare på en och samma gång och du kan låna upp till 600 000 kr. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in din ansökan. Det har aldrig varit enklare att teckna ett bra lån än hos Axo Finans och du kan låna med löptider från 1 till 15 år.

Samla lån

Har du flera smålån eller många mindre krediter kan det vara en bra affär att samla ihop dessa lån till ett större, billigare samlingslån hos den bank eller långivare som ger dig bäst villkor. Ansök och samla lån hos oss på Axo Finans så får du ta del av det bästa erbjudandet från någon av de långivare vi samarbetar med. Du får besked idag, det är inte bindande och framförallt så är det gratis. Det behövs heller ingen pant eller annan säkerhet eftersom det här är ett lån utan säkerhet vilket är en fördel och underlättar för dig när du vill samla de små lånen till ett större lån.

Axo Finans privatlån

Privatlån från 5 000 till 600 000 kr utan säkerhet kan du teckna här hos Axo Finans. Din ansökan bearbetas av 28 banker, (i skrivande stund) och du får ta del av det bästa erbjudandet. Du får dessutom personlig service från det att ansökan är inskickad, lånet godkänt och dina pengar är utbetalade. Det är viktigt att du känner till att endast 1 kreditupplysning tas fastän du får många svar. Då sänker du inte din kreditvärdighet i onödan trots att din ansökan behandlas av många banker. Hos Axo Finans kan du också betala eller lösa in lånet i förtid utan extra kostnader eller avgifter och det är förstås välkommet.

Låna pengar

Hos Axo Finans kan du låna pengar till oförutsedda händelser eller precis till vad du behöver eller känner för. Enkelheten att låna pengar direkt hos Axo Finans är väldigt uppskattad av kunderna. Räntan blir snabbt en avgörande faktor för den som vill låna. Hos Axo finans bestäms räntan individuellt och har du en god återbetalningsförmåga blir också räntan bättre då du utgör en lägre risk för långivaren. Du kan låna upp till 600 000 kr hos Axo Finans och du ansöker enkelt här.

Axo finans Logo

Kundtjänst

Måndag: 08:30-18:00 Tisdag: 08:30-18:00 Onsdag: 08:30-18:00 Torsdag:08:30-18:00 Fredag: 08:30-16:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor5 Avgifter2.5 Godkända lån4 Storlek & etablering4 Öppettider kundtjänst3 Utbud privatlån5 Tydlighet5
SNITTBETYG:3.9 av 5

Support / Kontakt

E-postkundservice@axofinans.se Telefon:0771-32 34 00

Företag

FöretagsnamnAxo Finans AB Adress:Strandvägen 7A  114 56 Stockholm  Sverige Org.nr:556907-5673 Hemsida:https://www.axofinans.se

Axo finans är en låneförmedlare - här hittar du fler alternativ:

AdvisaAros finansCompricerDirektoLån för allaLendoSamblaZensumZmarta