Compricer

Allmänt Typ:Låneförmedlare Lånebelopp:10000 - 600000 kr Löptid:2 till 12 år Årsränta: 2,95 - 26 % Eff. ränta: 2,95 - 46,03 %
Avgifter Uppläggning:Produktberoende Avi:Produktberoende Uttagsavgift:Produktberoende Administrationsavgift:Produktberoende Årsavgift:Produktberoende
Egenskaper Tar Compricer UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Nej Ålder:18 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna 225 000 kr i 10 år. Nominell årsränta 6 %. Uppläggning 300 kr. Totalt att återbetala 300 055 kr varav kreditkostnad 75 055 kr. Effektiv ränta 6,2 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på HallåKonsument.se.

Sammanfattning Compricer

Med Compricer lånar du från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor med löptider från 2 till 12 år. Lånet har en individuell årsränta mellan 2,95 och 26 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 300 kr.

Villkor för att få låna

  • 18 år fyllda.
  • Ingen betalningsanmärkning.
  • Krav på deklarerad inkomst.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Svenskt bankkonto.

Om Compricer

Compricer är en av Sveriges största jämförelse- och förmedlingstjänster och som samarbetar med Lendo för att på så sätt försöka se till att du hittar det billigaste lånet. Företaget hjälper till att jämföra olika tjänster för att kunden ska få det bästa möjliga avtalet. På Compricer kan du jämföra pris på privatekonomiska tjänster såsom el, privatlån, olika försäkringar, bolån och sparande. Om ett mer fördelaktigt avtal hittas med Compricer hjälper de till med att byta avtal. Att jämföra tjänster hos Compricer är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting genom att  jämföra olika tjänster. Företaget jämför tjänster från drygt 350 företag med målsättningen att kunna ge det bästa erbjudandet till sina kunder. Företaget samarbetar med en rad olika aktörer. Om ett erbjudande är bättre än det nuvarande kan byte av tjänsten ske direkt via Compricer när det gäller leverantör av försäkring, elavtal och privatlån. Det är viktigt att poängtera att det inte är Compricer som avtal sluts med, utan företaget som väljs.

Olika typer av lån

Via Compricer kan lån som billån, privatlån och bolån jämföras och ansökas om. Vid ansökan av lån tas endast en kreditupplysning. Detta är bra då flera kreditupplysningar kan påverka kreditvärdigheten.

Försäkringar

Hos Compricer kan diverse försäkringar jämföras såsom försäkringar för bil, hem, barn och djur. Företaget försöker hitta rätt försäkring till det bästa priset. Fördelen med att använda Compricer för att hitta eller byta försäkring är att du har flera alternativ samlade på ett ställe och slipper söka runt och ringa andra försäkringsbolag.

El

Jämför elavtal och förhoppningsvis sparas några kronor på detta. Det går att teckna elavtal via Compricers hemsida. Deras kundtjänst kan bistå med rådgivning om så önskas. När det gäller elavtal finns en el-skola som går att ta del av när det gäller att byta elavtal som kan vara till hjälp.

Övrigt om Compricer

För att kontakta Compricers kundtjänst behöver det ske per telefon vardagar 9.00-18.00. Med BankID finns möjlighet att logga in på mina sidor. Compricer är en registrerad försäkringsdistributör och bostadskreditförmedlare hos Bolagsverket. De står även under tillsyn hos Finansinspektionen. Compricers hemsida ger en god överblick över vad de erbjuder och det går lätt att navigera sig vidare till det som är av intresse. På hemsidan finns även deras egen Compricer Wiki där det finns information om privatekonomiska termer och lärorik information om exempelvis amorteringar, topplån, el och studentekonomi. Det finns mycket matnyttigt att hitta. Värt att notera är att det kan tillkomma avgifter som uppläggningsavgifter och aviavgifter beroende på aktör.

Vad saknas?

Företagsinformation

Compricer ägs av Compricer AB. Omsättningen för 2019 var 152 miljoner SEK och antalet anställda var 101 st. Compricer är en del av Schibsted ASA som är registrerat i Norge.

Compricer Logo

Kundtjänst

Måndag: 09:00-18:00 Tisdag: 09:00-18:00 Onsdag: 09:00-18:00 Torsdag:09:00-18:00 Fredag: 09:00-18:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor5 Avgifter2.5 Godkända lån2.5 Storlek & etablering5 Öppettider kundtjänst3 Utbud privatlån5 Tydlighet2.5
SNITTBETYG:3.5 av 5

Support / Kontakt

E-postinfo@compricer.se Telefon:08-5000 2000

Företag

FöretagsnamnCompricer AB Adress:Luntmakargatan 18  111 37 Stockholm  Sverige Org.nr:556655-5727 Hemsida:https://www.