Lånekoll

Allmänt Typ:Låneförmedlare Lånebelopp:10000 - 600000 kr Löptid:1 till 20 år Årsränta: 2,9 - 26 % Eff. ränta: 2,94 - 29,33 %
Avgifter Uppläggning:Produktberoende Avi:Produktberoende Uttagsavgift:Produktberoende Administrationsavgift:Produktberoende Årsavgift:Produktberoende
Egenskaper Tar Lånekoll UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Ja Ålder:18 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna kr i . Effektiv ränta %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning Lånekoll

Med Lånekoll lånar du från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor med löptider från 1 till 20 år. Lånet har en individuell årsränta mellan 2,9 och 26 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Inga andra avgifter tillkommer.

Villkor för att få låna

  • 18 år fyllda.
  • Deklarerad inkomst minst 110 000 kronor.
  • Folkbokförd i Sverige.

Om Lånekoll

Lånekoll,tidigare Consector är en låneförmedlare som förmedlar bolån, privatlån och kreditkort. Lånekoll är en mellanhand mellan kunden och banken. Företaget är en jämförelsetjänst som ska hjälpa till att kunna förbättra möjligheterna till att få billiga lån med låg ränta. Deras tjänst är kostnadsfri. En medsökande ökar möjligheten till lån.

Lånekoll tar endast en kreditupplysning. Förutom att jämföra lån tillhandahåller Lånekoll en trygghetsförsäkring som i korthet går ut på att ersätta fasta månadskostnader för lån eller andra kostnader som är viktiga under den tiden arbete ej går att utföra eller vid dödsfall. Företaget samarbetar med en rad olika aktörer såsom SBAB, Skandia och Nordnet med flera.

Bolån

Lånekoll erbjuder förmedling av bolån där kunden erbjuds att låna upp till 85 procent av marknadsvärdet på bostaden. Detta är dock beroende av den ekonomiska situationen tillsammans med bostadens värde. De resterande 15 procenten måste låntagaren tillhandahålla själv genom eget kapital alternativt lån från annan långivare.

Privatlån

Lånekoll tillhandahåller privatlån, även kallade blancolån. Ett blancolån är ett lån där det inte krävs någon säkerhet. Denna typ av lån används ofta till konsumtion, att kunna betala en större summa på en gång. Vilken summa som låntagaren kan låna är beroende på årsinkomst, kreditvärdighet och betalningsförmåga.

Samla lån och krediter

Lånekoll kan hjälpa till med att lösa krediter och samla lån från olika banker och kreditgivare för att möjligtvis kunna få ett lån. Ett lån är ett sätt att kunna sänka månadskostnaderna och eventuellt kunna förbättra sin privatekonomiska situation.

Övrigt

Lånekolls hemsida ger en bra överblick av tjänsterna och är enkel att navigera sig runt på. De ger även intryck av att vara ett seriöst och trovärdigt företag. Det finns en kalkylator som enkelt ger en uppskattning av det tänkta lånet innan ansökan är inskickad. Vid en låneansökan slipper kunden själv förhandla med banken. Ansökan är inte bindande och medför inga krav på att tacka ja till erbjudanden. På Mina sidor kan kunden enkelt logga in med BankID och snabbt få en överblick av sina lån och ansökningar. Lånekoll verkar ha en kompetent kundtjänst som ger en god service.

Vad saknas?

Lånekoll Logo

Kundtjänst

Måndag: 08:30-17:30 Tisdag: 08:30-17:30 Onsdag: 08:30-17:30 Torsdag:08:30-17:30 Fredag: 08:30-16:30 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor5 Avgifter2.5 Godkända lån2.5 Storlek & etablering3.5 Öppettider kundtjänst2.5 Utbud privatlån5 Tydlighet2.5
SNITTBETYG:3.3 av 5

Support / Kontakt

E-postkundservice@lanekoll.se Telefon:0770 - 221 222

Företag

FöretagsnamnConsector AB Adress:Lånekoll, Narvavägen 12  115 22 Stockholm  Sverige Org.nr:556961-4216 Hemsida:https://www.

Lånekoll är en låneförmedlare - här hittar du fler alternativ:

AdvisaAros finansAxo finansCompricerDirektoLån för allaLendoSamblaZensumZmarta