Hur mycket behöver du låna?

Privatlån utan säkerhet

  • Upp till 600.000 kr i 15 år.
  • Ansök direkt med bankID.
  • Låna till vad du vill utan frågor.
  • Inga högkostnadskrediter.

* Slumpad långivare från topp 3 populära matchande val bland våra besökare. Ny långivare slumpas varje dag kl 12:27.

Jämför och hitta ett passande privatlån

Privatlånen på den här sidan är konsumtionslån som du kan använda till precis vad du vill utan några frågor. Lånet ges utan säkerhet till skillnad från bolån/hypotekslån. Det innebär innebär också att räntan är högre. Till skillnad mot andra konsumtionslån som exempelvis sms-lån klassas dock inget av privatlånen som högkostnadskrediter. De är därför nästan alltid ett bättre val ifall du behöver något annat än ett smålån under en kortare period. Just nu kan du låna från 3000 kronor upp till 600.000 i upp till 15 år.

Tjej med mobiltelefon

Kända långivare inom privatlån

För tillfället har vi följande privatlån aktiva på webbplatsen. När du gör ett prissök är det dessa som kommer att listas förutsatt att du söker inom deras intervall både vad gäller lånebelopp och löptider. Läs mer om varje långivare genom att följa länkarna.

Frågor och svar om privatlån

Funderar

Privatlånen är något långsammare än högkostnadskrediterna och vanligtvis får du vänta minst 1-3 bankdagar på pengarna. Den som har bråttom och bara behöver ett mindre lånebelopp kan använda en långivare som använder Trustly. Just nu är det bara tre långivare som använder Trustly och som räknas som ett privatlån räntemässigt. Dessa är Credway, Tryggkredit och Fairlo.

Absolut! Det finns privatlån som specifikt vänder sig till dig som vill samla dina lån. Följ länken för mer information.

Ja. Att låna med en medsökande kan vara ett bra sätt att förbättra dina möjligheter till ett beviljat lån, exempelvis om du vill samla dina småkrediter i ett större lån men inte får lånet beviljat på egen hand.

Vi jämför bara olika långivare och hjälper dig att göra en jämförelse och enklare hitta det du söker. Vi ger dock inte ut några egna lån.Vi har heller inte insyn i långivarnas verksamhet. För att ansöka om ett lån måste du således välja ett av lånen, klicka dig vidare till långivaren och sedan ansöka om ett lån på långivarens webbplats.

Hittar du några fel? Har du några frågor?

Vi tar gärna emot din input på och förslag på förbättringar. Kontakta oss!