Komplett Bank

Allmänt Typ:Privatlån (kontokredit) Lånebelopp:10000 - 500000 kr Löptid:1 till 12 år Årsränta: 4,76 - 17,9 % Eff. ränta: 4,9 - 19,9 %
Avgifter Uppläggning:495 kr Avi:35 kr Uttagsavgift:0 kr Administrationsavgift:0 kr Årsavgift:0 kr
Egenskaper Tar Komplett Bank UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Nej Ålder:20 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna 140 000 kr i 5 år. Nominell årsränta 10,25 %. Uppläggning 495 kr. Månadsbetalning 3 037 kr. Totalt att återbetala 182 246 kr varav kreditkostnad 42 246 kr. Effektiv ränta 11,47 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning Komplett Bank

Med Komplett Bank lånar du från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor med löptider från 1 till 12 år. Lånet har en individuell årsränta mellan 4,76 och 17,9 %. Räntan bestäms först när du skickat in din ansökan. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 495 kr och en lägsta avi-kostnad på 35 kr/mån.

Villkor för att få låna

  • 20 år fyllda.
  • Ingen betalningsanmärkning.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.

Om Komplett Bank

Komplett Bank erbjuder både kreditlån och så kallade samlingslån för personer som vill ordna upp sin ekonomi. Bakom företaget står Komplett Group som kanske är mest kända för sajten komplett.se, men nu har de alltså även börjat låna ut pengar med relativt förmånliga villkor. Deras kreditlån ligger mellan 10 000 och 500 000 kr, så lånebeloppen är något större än vad som normalt förknippas med snabblån.

Flexibel kredit utan säkerhet

Deras enda produkt heter ”Flexibelt Lån” och mycket riktigt handlar det om ett anpassningsbart lån där du själv har valfrihet angående lånebelopp och återbetalningstid. På hemsidan finns en lånekalkylator för att enkelt kunna räkna fram månadskostnaden. Själva ansökningsprocessen är väldigt simpel och använder sig av Bank-ID för att verifiera identiteten. Med det webbaserade ansökningsformuläret får man svar nästan omedelbart.

Du behöver inte svara på vad du ska använda pengarna till och det finns heller inget krav på säkerhet. Dock sätts räntan individuellt och med hög kreditvärdighet får man lägre ränta. I övrigt fungerar kreditlånet som en kontokredit där man bara betalar för de pengar som faktiskt lånas, om man väljer att bara utnyttja en del av krediten.

Komplett bank gör en kreditupplysning med UC och har förhållandevis höga grundkrav. Betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden ger automatiskt avslag.

Möjlighet att teckna låneskydd

Som låntagare kan man välja till en låneförsäkring. Den täcker eventuellt inkomstbortfall som kan inträffa vid sjukdom, arbetslöshet eller dödsfall.

Bra

  • Ett stort låneutbud.
  • Flexibel återbetalning.
  • Inget amorteringskrav (inte nödvändigtvis ekonomiskt smart).
  • Samla dina dyra småkrediter i ett samlingslån och få en bättre ränta.
  • Erbjuder även kreditkort.

Mindre bra / dåligt

  • Automatiskt avslag om du har en betalningsanmärkning.

Vad saknas?

Företagsinformation

Komplett Bank är en del av Komplett Bank ASA som är registrerat i Norge. Omsättningen för 2019 var 1 175 miljoner NOK och antalet anställda var 154 st.

Då är Komplett Bank ett bra val.

Deras låneprodukt är utmärkt för den som har ett fast jobb och gärna vill ha något högre kredit än vanligt.

Då är Komplett Bank ett sämre val

Komplett Bank har höga grundkrav och lämpar sig inte för den med dålig ekonomi. De gör dessutom alltid UC-kontroll.

Komplett Bank har mer än bara lån.

Komplett kreditkort

Komplett Bank Mastercard heter Komplett Banks kreditkort. Kreditkortet har inga avgifter och ingen kostnad vad gäller kontantuttag. Kortet är speciellt lämpligt för näthandel och dig som shoppar mycket. Du tjänar in en bonus på 1 till 4 % på alla dina köp som du gör med kreditkortet.

Försäkring

Det här är en förmån som tillhör kreditkortet Komplett Bank Mastercard och är alltså egentligen ingen sakförsäkring. Du får bland annat låneskydd eller betalskydd för lån eller kreditkort vid dödsfall, arbetslöshet eller nedsatt arbetsförmåga. Du får även köpskydd vid stöld eller överfall, skydd mot ID-stöld samt en reseförsäkring för familjen.

Sparkonto

Nu är du förmodligen här för att du är i behov av ett lån eller kreditkort men Komplett Bank har även ett sparkonto med ränta, en rätt hög sparränta. Gränserna för insättning ligger mellan 30 000 och 1 000 000 kr och sparkontot omfattas av insättningsgarantin. Du får ett sparande utan avgifter och en ränta som kapitaliseras månadsvis.

Komplett Bank Logo

Kundtjänst

Måndag: 09:00-16:00 Tisdag: 09:00-16:00 Onsdag: 09:00-16:00 Torsdag:09:00-16:00 Fredag: 09:00-16:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor3.5 Avgifter2.5 Godkända lån4 Storlek & etablering4.5 Öppettider kundtjänst3 Utbud privatlån4 Tydlighet3.5
SNITTBETYG:3.4 av 5

Support / Kontakt

E-posthttps://www.komplettbank.se/kontakta-oss/ Telefon:+46 (0)8 403 096 00

Företag

FöretagsnamnKomplett Bank ASA Adress:Postboks 448  1327 Lysaker  Norge Org.nr:502076-2588 Hemsida:https://www.komplettbank.se

Frågor och svar

Hur loggar man in hos Komplett Bank?

Du kan snabbt och enkelt logga in på Komplett bank genom att använda dig av ditt BankID. Det spelar ingen roll om det är ett BankID på datorn som du använder eller ett Mobilt BankID i telefonen.

Hur kontaktar man Komplett Bank?

Att kontakta Komplett Bank är mycket enkelt och du kan själv välja om du vill ringa in eller om du vill skicka ett mail med kontaktformuläret på hemsidan. Kundservice har öppet varje helgfri måndag till fredag mellan klockan 09:00-14:00. Under röda dagar, lördagar och söndagar är kundsupport stängt.

Vad innehåller Mina Sidor?

Oavsett om du använder Komplett Bank till lån, krediter eller sparkonto kan du hantera alla dina skulder och betalningar via Mina sidor. Här kan du betala alla räkningar på ett enkelt sätt, men du kan också göra överföringar till ditt eget bankkonto. Du kan även se och spara ner fakturor direkt på din enhet.

Hur snabbt kommer pengarna?

Komplett Bank erbjuder mycket snabba utbetalningstider. Om du väljer att signera ditt lånelöfte med hjälp av ditt BankID kan du räkna med att få pengarna utbetalda till bankkontot samma dag. Det förutsätter dock att du har ett bankkonto på någon av de banker som Komplett Bank samarbetar med.