Tando

https://www.tandolan.se
Allmänt Typ:Privatlån Lånebelopp:10000 - 100000 kr Löptid:36 till 72 mån Årsränta: 25,77 % Eff. ränta: 29 %
Avgifter Uppläggning:0 kr Avi:0 kr Uttagsavgift:0 kr Administrationsavgift:0 kr Årsavgift:0 kr
Egenskaper Tar Tando UC?Ja Är betalningsanmärkning OK?Ja Ålder:18 år Direktbetalning:Nej Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna 40 000 kr i 4 år. Nominell årsränta 25,77 %. Månadsbetalning 1 344 kr. Totalt att återbetala 64 489 kr varav kreditkostnad 24 489 kr. Effektiv ränta 29 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning Tando

Med Tando lånar du från 10 000 kronor upp till 100 000 kronor med löptider från 36 till 72 mån. Lånet har en nominell årsränta på 25,77 %. Inga andra avgifter tillkommer.

Villkor för att få låna

  • 18 år fyllda.

Om Tando

Alla kan hamna i en situation som gör att det kan bli svårt att få ett lån i framtiden. Om det händer och du sedan reder ut den situationen så kan denna historik trots nuvarande stabil situation ligga till grund för att de traditionella bankerna ger ett avslag på en låneansökan. Tando riktar sig till personer med dålig kredithistorik och är specialiserade på lån där man tar hjälp av en borgensman som går i god för att lånet kommer att bli betalt. Det innebär att lånet vid en första anblick kan se lite för bra ut för gemene man. Det gäller nämligen att du hittar en borgensman som litar på dig och har god ekonomi innan du ansöker. Men – om din ekonomi är tillräckligt bra på egen hand så fungerar det också.

Förtroende istället för historik

Hos Tando tittar de på din nuvarande situation istället för din historik. Om det lån du ansöker om ligger tryggt inom de marginaler som krävs så finns det goda möjligheter att få ett lån hos Tando. Allt du behöver är någon som känner förtroende och kan gå i borgen för dig om någonting oförutsett skulle ske.

Borgenär

Eftersom Tando tittar mer på förtroende än historik så tar de därmed även en större risk. För att låna pengar krävs det därför en borgenär, alltså en person som övertar betalningsansvaret ifall du skulle få svårt att sköta det själv. Borgenären kommer att ha ett gott förtroende för dig och lita på att du klarar av att sköta dina betalningar. Tando litar på att de som känner dig bäst är de åsikter som spelar störst roll för din trovärdighet som kund.

Enkla villkor

Tando har enkla villkor och det är lätt att förstå vad ett lån hos dem kommer att kosta. De erbjuder en fast ränta på 25,77 % vilket innebär 29 % i effektiv ränta. Alla som lånar pengar hos Tando, oavsett summa, avbetalningstid och kreditbedömning, kommer att betala samma ränta. Det är därför väldigt enkelt att få en uppfattning om vad ett lån kommer att kosta dig, både varje månad och det totala beloppet.

Trygg kontakt

Hos Tando är varje kund högt värderad och samarbetet mellan låntagaren och Tando är alltid viktigast. Tando ger dig som låntagare vissa löften som de alltid kommer att förhålla sig till. Bland annat handlar det om att alltid ha ett trevligt och respektfullt bemötande och alltid respektera de avtal som ingåtts. De kommer alltid att försöka lösa ett problem med låntagaren utan att blanda in borgenären om det inte är absolut nödvändigt. De kommer heller aldrig kräva att du skall sälja din bostad för att kunna betala tillbaka skulden till dem. Men bland det absolut bästa är att de aldrig kommer att ta ut några dolda avgifter eller tvinga dig att betala extra kostnader till följd av försenade betalningar eller olika typer av kontakter eller arbeten som Tando utför för din räkning.

Vad saknas?

Företagsinformation

Tando ägs av Faithful Finance AB. Omsättningen för 2019 var 0 miljoner SEK och antalet anställda var 0 st. Tando är en del av Richmond Group Ltd.

Tando Logo

Kundtjänst

Måndag: 09:00-16:00 Tisdag: 09:00-16:00 Onsdag: 09:00-16:00 Torsdag:09:00-16:00 Fredag: 09:00-16:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor3.5 Avgifter5 Godkända lån1.5 Storlek & etablering2.5 Öppettider kundtjänst2.5 Utbud privatlån2.5 Tydlighet2.5
SNITTBETYG:2.8 av 5

Support / Kontakt

E-posthej@tandolan.se Telefon:+46 10 888 69 24

Företag

FöretagsnamnFaithful Finance AB Adress:Odinsgatan 13 attention: Tando  411 03 Göteborg  Sverige Org.nr:559159-7082 Hemsida:https://www.tandolan.se