EverydayPlus

https://www.everydayplus.se
Allmänt Typ:Sms-lån (kontokredit) Lånebelopp:1000 - 25000 kr Löptid:1 till 60 mån Årsränta: 39 % Eff. ränta: 47 - 99 %
Avgifter Uppläggning:395 kr Avi:39 kr Uttagsavgift:50 kr Administrationsavgift:39 kr Årsavgift:0 kr
Egenskaper Tar EverydayPlus UC?Nej Är betalningsanmärkning OK?Nej Ålder:20 år Direktbetalning:Ja Helgbetalning: Nej

Representativt exempel: Låna kr i a . Nominell årsränta a %. Uppläggning a kr. Avi a kr/mån. Månadsbetalning kr. Effektiv ränta a %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på HallåKonsument.se.

Sammanfattning EverydayPlus

Med EverydayPlus lånar du från 1 000 kronor upp till 25 000 kronor med löptider från 1 till 60 mån. Lånet har en nominell årsränta på 39 % och månadsräntan blir 3,3 %. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 395 kr, en lägsta avi-kostnad på 39 kr/mån och en administrationsavgift på 39 kr/mån.

EverydayPlus kan erbjuda snabb utbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, DanskeBank och Handelsbanken.

Villkor för att få låna

  • 20 år fyllda.
  • Ingen betalningsanmärkning.
  • Deklarerad inkomst minst 120 000 kronor.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Svenskt mobilnummer.
  • Svenskt bankkonto.

Om Everydayplus

Everyday Plus app

EverydayPlus är långivaren och tillika tidigare snabblånet som beviljade många kunder men som numera är betydligt mer sparsmakade med vilka de godkänner. Trots att lånet, eller kontokrediten – för det är ju vad det är,  är dyrt (maxränta 39 %, uppläggningsavgift 395 kr, uttagssavgift 50 kr och administrationsavgift 39 kr är det inte många av våra besökare som faktiskt beviljas ett lån. Troligtvis beror det på att EverydayPlus nekar dig med betalningsanmärkning  och eftersom vårt webbplatsklientel till stor del består av personer med trasslig ekonomi (varför skulle man annars söka efter snabblån?) får det tyvärr även till följd att en stor andel av våra besökare får avslag.

Kunde flirtat bättre med snabblånetagare

Väldigt många långivare erbjuder direktbetalning men för EverydayPlus gäller detta bara konton i Nordea. Dessutom inte under helger. Så – produkten i sig är definitivt prismässigt ett snabblån, det är bara det att det inte verkar gå riktigt så snabbt.

Pluspoäng för appen

EverydayPlus har en egen mobilapplikation där du kan sköta dina uttag samt kundärenden. Ett litet plus i kanten måste man ge dem för det iallafall.

Bra

  • Smidigt med egen app för att sköta sina uttag samt hantera kundärenden.

Mindre bra / dåligt

  • Färre ansökningar än genomsnittet beviljas.
  • Höga räntor och avgifter.
  • Odydligt prisreglage där man ser exempelpriserna.

Vad saknas?

Företagsinformation

EverydayPlus är en del av OPR-Finance AB. Omsättningen för 2019 var 266 miljoner SEK och antalet anställda var 20 st.

Då är EverydayPlus ett bra val.

Det känns främst som att lånet är till för dig som har en ganska OK ekonomi och bara behöver en slags ”backup” ifall en tillfällig pengabrist uppstår. Med tanke på kostnaderna så bör man inte vara alltför orolig för sin ekonomi. För om så är fallet kan man nämligen hitta ett annat lån både billigare och enklare.

Då är EverydayPlus ett sämre val

Om du söker ett prisvärt lån så är nog detta ett av de minst prisvärda kontokrediterna utan tvekan.

EverydayPlus mest besökta sida

EverydayPlus kredit

När du ansöker om en kredit hos EverydayPlus sker det på dina villkor. Krediten är flexibel, återbetalning sker i din takt och du gör dina uttag när det passar dig. Summorna du kan få kredit på löper från 1 000 till och med 25 000 kr. Tack vare flexibiliteten på krediten betalar du bara för beloppet du faktiskt utnyttjar eller använder. Vid ansökan använder EverydayPlus Bisnode för kreditupplysning vilket uppskattas. Klicka nedan för att gå vidare till ansökan om kredit.

EverydayPlus Logo

Kundtjänst

Måndag: 08:00-19:00 Tisdag: 08:00-19:00 Onsdag: 08:00-19:00 Torsdag:08:00-19:00 Fredag: 08:00-19:00 Lördag: 10:00-14:00 Söndag: 10:00-14:00

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor1 Avgifter1.5 Godkända lån2.5 Storlek & etablering4 Öppettider kundtjänst5 Utbud snabblån5 Tydlighet2.5
SNITTBETYG:2.9 av 5

Support / Kontakt

E-postkundservice@everydayplus.se Telefon:08 225 115

Företag

FöretagsnamnOPR-Finance AB Adress:Kungsbroplan 1  112 27 Stockholm  Sverige Org.nr:556707-7044 Hemsida:https://www.everydayplus.se