Monara

https://www.monara.se
Allmänt Typ:Sms-lån (kontokredit) Lånebelopp:1000 - 30000 kr Löptid:1 till 72 mån Årsränta: 26,5 % Eff. ränta: 29,97 %
Avgifter Uppläggning:0 kr Avi:0 kr Uttagsavgift:0 kr Administrationsavgift:0 kr Årsavgift:0 kr
Egenskaper Tar Monara UC?Nej Är betalningsanmärkning OK?Nej Ålder:20 år Direktbetalning:Ja Helgbetalning: Ja

Representativt exempel: Låna 15 000 kr i 12 mån. Nominell årsränta 26,5 %. Månadsbetalning 1 437 kr. Totalt att återbetala 17 239 kr varav kreditkostnad 2 239 kr. Effektiv ränta 29,97 %. Kontrollera fullständiga villkor innan signering. Uppgifter på den här sidan kan komma att förändras.

Sammanfattning Monara

Med Monara lånar du från 1 000 kronor upp till 30 000 kronor med löptider från 1 till 72 mån. Lånet har en nominell årsränta på 26,5 % och månadsräntan blir 2,2 %. Inga andra avgifter tillkommer.

Monara kan erbjuda snabb utbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, DanskeBank och Handelsbanken. Detta gäller även helger.

Villkor för att få låna

  • 20 år fyllda.
  • Ingen betalningsanmärkning.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Folkbokförd i Sverige.

Om Monara

Monara erbjuder snabba kontokrediter där du omedelbart får svar på om din ansökan blivit nekad eller godkänd. Du kan ansöka om en kredit från 1 000 upp till 30 000 kr och månadsbetalningarna är flexibla. Direktutbetalning erbjuds till alla stora banker och till dessa får du normalt dina pengar på kontot redan inom 5 minuter.

Hur fungerar en kontokredit hos Monara?

En kontokredit är mer flexibel än ett vanligt lån och fungerar ungefär som ett kreditkort, men med skillnaden att du har krediten på ett konto på nätet istället. Det innebär att du när du har betalat tillbaka din kredit kan nyttja den igen hur många gånger du vill.

Vem kan ansöka hos Monara?

För att beviljas en kontokredit hos Monara behöver du uppfylla vissa grundläggande villkor. Förutom dessa kommer också en sedvanlig kreditupplysning att tas. Denna tas inte via UC utan via Bisnode. Denna upplysning kommer därmed inte att påverka ditt kreditbetyg inför viktigare lån. Resultatet av kreditupplysningen läggs samman med övriga angivna uppgifter och kommer att ligga till grund för om din ansökan beviljas eller ej.

Vad kostar en kontokredit hos Monara?

En ansökan om kontokredit är alltid helt kostnadsfri hos Monara. Du betalar därefter en månatlig ränta på 26,5 % /12 på den del av krediten du använt. Inga andra kostnader tillkommer, vilket gör det lätt att ha koll på den faktiska kostnaden för krediten.

Din betalningsavi ska betalas senast den 28:e varje månad och denna betalas smidigt via autogiro. Hur stort belopp som ska betalas beror på hur stor del av krediten du har nyttjat. Du kan alltid betala av din kredit i förtid om du vill och du hittar storleken på din totala skuld inne på Mina Sidor hos Monara.

Bra

  • Direktutbetalning via alla storbanker alla dagar i veckan.
  • Inga avgifter.
  • Flexibel kredit på upp till 30 000 kr.
  • Ingen UC - kreditupplysning tas via Bisnode.
  • Hög beviljandegrad.

Mindre bra / dåligt

  • Accepterar ej betalningsanmärkning.

Vad saknas?

Företagsinformation

Monara är en del av BSA Finance AB. Omsättningen för 2019 var 1 miljon SEK och antalet anställda var 1 st.

Då är Monara ett bra val.

Lånet är ett bra val för dig som behöver ett litet lån och vill ha lånet utbetalt snabbt utan att för den skulle behöva vända dig till en aktör som erbjuder högkostnadskrediter. Räntemässigt kvalificerar Monara som ett vanligt privatlån.

Då är Monara ett sämre val

Maximalt lånebelopp som erbjuds är ganska lågt (30 000 kr) så om du behöver låna mer än det så är Monara därför inget alternativ. Monara är heller inget alternativ för dig som har en betalningsanmärkning.

Läsvärt på Monara startsida

Monara snabb kredit

Hos Monara kan du få en snabb kredit tack vare kvicka beslut. Du har pengarna på ditt konto nästan direkt. Återbetalningen är flexibel och det som är riktigt bra är att du kan låna utan UC eftersom Bisnode används till kreditupplysningen. En riktigt bra grej är att du hittar F.A.Q eller ”Vanliga frågor” längre ner på startsidan. Inget letande och krånglande här inte. Det gillas och får tummen upp!

Monara Logo

Kundtjänst

Måndag: 10:00-16:00 Tisdag: 10:00-16:00 Onsdag: 10:00-16:00 Torsdag:10:00-16:00 Fredag: 10:00-16:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Vårt omdöme 1 till 5 (bäst)

Räntor5 Avgifter5 Godkända lån4 Storlek & etablering0.5 Öppettider kundtjänst2 Utbud snabblån4.5 Tydlighet5
SNITTBETYG:3.6 av 5

Support / Kontakt

E-postkundservice@monara.se Telefon:010 - 551 75 90

Företag

FöretagsnamnBSA Finance AB Adress:BOX 6322  10235 Stockholm  Sverige Org.nr:559147-0637 Hemsida:https://www.monara.se