Sms-lån direkt

Låna pengar snabbt och enkelt. På den här sidan får du hjälp att hitta lån som betalas ut direkt alla dagar i veckan inklusive lördagar, söndagar och röda dagar under året som räknas som allmänna helgdagar.

Det första du bör vara medveten om när du lånar pengar snabbt är att de flesta lån som marknadsförs som snabba är –  med några undantag – högkostnadskrediter.  Du bör stanna upp och tänka efter en extra gång och ställa dig frågan om ett lån är något som din privatekonomi klarar av. Om du har problem med lån och skulder kan du vända dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun.

Funderat klart? Så här gör du:

 • Om det är en vanlig vardag – välj din bank bland alternativen här bredvid, alternativt gör dina val direkt i sökfiltret längre ner på den här sidan och klicka sedan ”Visa matchandelån”. Resultaten ger informationen du behöver. Se exempel.
 • Om det är helg –  besök sidan med helglån som ger konkreta tips för  lördagar, söndag och årets allmänna helgdagar.
 • Använd bank ID eller motsvarande.
 • Ansök under öppettider.

Om du följer ovanstående punkter bör du ha pengarna på ditt konto samma dag.

Så får du en snabb utbetalning

Många långivare marknadsför sina lån som ”pengar inom 15 minuter”,  vilket inte ens är tillåtet enligt marknadsföringslagen, men det ger en fingervisning om hur snabbt det kan gå från handläggning till utbetalning hos de snabbaste långivarna.

Utbetalningstiderna kan såklart variera så det bästa är att du ställer in dig på att ha pengarna iallafall samma dag om du ansöker i god tid innan stängningsdags.

Kvinna som surfar på SmslånOnline.se
 • 1. Ansök under öppettider.
  Detta ökar dina chanser. Visa har automatiserade processer och betalar ut även utanför öppettider - men vi tar hellre det säkra före det osäkra med våra tips.
 • 2. Välj rätt bank
  Du använder samma bank som långivaren. Dessa anges tydligt under rubriken "direktbetalning" för varje långivare som listas.
 • 3. Kvalificera för grundvillkoren
  Du uppfyller långivarens alla villkor och klarar en kreditupplysning.
 • 4. Använd BankID
  Du använder BankID för att minimera tiden för verifiering av dina personuppgifter.
 • 5. Extra koll på helgen
  Var noga med att kontrollera att vi verkligen skrivit att långivaren betalar ut under helgen.
 • 6. Välj ett passande lån
  Du kan göra inställningar för att hitta exakt det lån du behöver med hjälp av sökfiltret här nedanför.

Hitta ett lån som betalar ut direkt

För att se fler lån än de tre som listas som exempel här nedanför så behöver du bara klicka i de eventuella tillval du önskar och klickar sedan på "visa matchande lån". Varje långivare har en rad ”direktbetalning” där det tydligt framgår vilka banker som långivaren använder sig av. Se exempel.

Loading...
Allmänt Typ:Snabblån Lånebelopp:1,000 - 45,000 kr Löptid:4 till 46 mån Årsränta: 39.6 %

Representativt exempel: Låna 10.000 i 12 mån. Nominell årsränta 39.6 %. Månadsbetalning 1.012 kronor. Totalt att återbetala 12.145 kronor varav kreditkostnad 2.145 kronor. Effektiv ränta 47.64 %.

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit.

Allmänt Typ:Snabblån Lånebelopp:1,000 - 30,000 kr Löptid:1 till 72 mån Årsränta: 26.5 %

Representativt exempel: Låna 15.000 i 12 mån. Nominell årsränta 26.5 %. Månadsbetalning 1.437 kronor. Totalt att återbetala 17.239 kronor varav kreditkostnad 2.239 kronor. Effektiv ränta 29.97 %.

Allmänt Typ:Snabblån Lånebelopp:1,000 - 30,000 kr Löptid:1 till 12 mån Årsränta: 39.8 %

Representativt exempel: Låna 15.000 i 12 mån. Nominell årsränta 39.8 %. Uppläggning 280 kronor. Avi 45 kr/mån. Månadsbetalning 1.786 kronor. Totalt att återbetala 21.430 kronor varav kreditkostnad 6.430 kronor. Effektiv ränta 58.51 %.

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit.

Låna snabbt – med lägre ränta!

FrogtailFerratum Prime LoanLendify

Det hör inte till vanligheterna men det finns faktiskt några lån som både använder direktbetalning och inte klassas som högkostnadskrediter, nämligen varumärkena som du hittar här bredvid. De ligger snäppet under gränsen för att klassas som högkostnadskrediter och kan därför titulera sig privatlån.

Klicka på något av varumärkena för att läsa mer och för att skicka in din ansökan.


Konsumentverket om snabba lån

Konsumentverket gjorde en granskning av jämförelsesidor 2020 och ansåg att samtliga hade brister vad gäller måttfull marknadsföring (6 a § KkrL). Frågan är var gränsen går mellan att informera om en låneprodukt som bygger på just snabbhet och att bryta mot måttfull marknadsföring? Vi anser att man måste kunna få skriva ut hur snabbt någon får pengarna om besökaren är intresserad av att veta det. Vi har genom åren aldrig påstått att det är bra att låna pengar. Och att låna snabbt och ogenomtänkt är knappast bättre.

Med det sagt: på den här sidan hittar du lån med snabba utbetalningar. Det betyder inte att de löser dina problem. De kan t.o.m bli större. Nu när vi förklarat detta in i minsta beståndsdel så tror vi att du är mogen för att ta ett beslut som exempelvis: ”har jag råd att låna 1000 kronor till en kostnad av 33 kronor på en månad och betala tillbaka 1033 kronor på en månad?” Det är nämligen vad en högkostnadskredit som tillämpar maxränta men inte har några andra avgiftar kostar om du lånar pengarna en månad.

Vi är tämligen säkra på att många myndiga personer kan fatta dessa beslut.

Däremot ska du alltid respektera de kostnader som uppstår så fort lånebeloppen blir lite högre. För många är även en liten summa en belastning. Vi ber dig därför att tänka efter en extra gång innan du lånar.

Du kan alltid testa vår lånekalkylator för att få bättre grepp om kostnadsutvecklingen med olika upplägg.

SmslånOnline.se Logo
Next Lead Sweden AB Logo
Org/Moms nr. 556497-6735 / SE556497673501
Adress Manhemsgatan 3, 93134, Skellefteå
Epost info@nextleadswedenab.se