Northmill

Här hittar du all nödvändig information om Northmills kontokredit, en flexibel och digital finanslösning som kan anpassas efter dina individuella behov. Läs vidare för att förstå hur den fungerar, fördelarna den erbjuder och hur du kan ansöka.

Northmill

Northmill snabbinformation

Lånebelopp: 1 000 - 50 000 kr
Löptid: 60 - 60 mån
Ränta: 7.9 - 24.9 %
Effektiva Ränta: 9.22 - 31.47 %
Direktbetalning
Helgbetalning
Betalningsanmärkning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 195 kr
 • Administrationsavgift: 19 kr
 • Fakturaavgift: 0 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 120 000 kr
 • Ålder: 20 - 0 år
 • Kreditupplysning: Creditsafe
 • Betalningsanmärkning: Ja
Egenskaper
 • Direktbetalning: Ja*
 • Helgbetalning: Ja
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Ja

* Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken.

Låneexempel

Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Presentation av Northmills Kontokredit

Northmills kontokredit erbjuder en flexibel finansiell lösning där du kan låna upp till 50 000 svenska kronor. Det fungerar i princip som ett kreditkort, men utan det fysiska kortet. Lånebesked ges direkt, och hela ansökningsprocessen sköts digitalt.

Hur det fungerar

Du kan enkelt göra uttag till ditt bankkonto eller Northmill-konto, och betalning sker endast vid uttag. Med Northmills app kan du enkelt hantera ditt kreditutrymme och få en bättre överblick över din ekonomi.

Individuell räntesättning

Northmill använder en individuell räntesättning som baseras på dina ekonomiska förutsättningar vid ansökningstillfället. Detta gör att du har möjlighet att få den lägsta möjliga räntan som banken kan erbjuda.

Flexibilitet och användning

Kontokrediten är flexibel och anpassningsbar efter dina behov. Du kan göra uttag dygnet runt och betala tillbaka enligt dina egna förutsättningar.

Kostnader och avgifter

Det tillkommer en uttagsavgift och en månadsavgift på 19 kronor, samt ränta. Om du tar ut mellan 400 och 999 kronor betalar du en uttagsavgift på 99 kronor, och om du tar ut minst 1000 kronor är uttagsavgiften 195 kronor.

Kreditskydd och försäkring

För den som önskar extra trygghet finns möjligheten att teckna ett kreditskydd som tar över betalningen vid sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall. Kreditskyddet kostar 0,64% per månad av det utestående beloppet.

Northmills kontokredit är en flexibel och trygg finansiell lösning som passar för de som söker en buffert för oförutsedda kostnader eller behöver tillgång till kredit på ett enkelt och smidigt sätt. Med den digitala ansökningsprocessen och individuella räntesättningen är det enkelt att anpassa krediten efter dina egna behov och förutsättningar.


Senast uppdaterad: 25 september 2023

Vill du se andra alternativ?

BrixoCashbuddyCredifiDaypayExtralånetFerratumFlexkontotKlara LånKlicklånKontantfinansLoanstepLumifyMeraxMobillånNätlånSaldoSMSpengarThornTryggkreditVivus