SmslånOnline.se

SmslånOnline.se ägs av svenska aktiebolaget Next Lead Sweden AB (tidigare Språksam AB). Vi har jämfört konsumentkrediter sedan 2013. Vi strävar att alltid efter att leverera korrekt och uppdaterad information.

Vi har god erfarenhet av sms-lån och konsumentkrediter. Vi har hängt med från tiden då sms-lånen var som mest aggressiva och har koll både på hur låneprodukterna fungerar och hur de utvecklats genom åren.  Vi har till viss del dessutom varit med och påverkat branschen i positiv riktning. Om detta kan du läsa här (även om det börjar ha några år på nacken och det projektet inte är något vi jobbar aktivt med längre.).

Vi som jobbar med SmslånOnline.se

Simon Nyström

Simon Nyström

Skapare av SmslånOnline.se och grundare av Next Lead Sweden AB

Jag startade den här webbplatsen på allvar år 2013.  Jag har varit verksam i konsumentkreditbranschen helt och fullt sedan sedan 2013, men redan 2009 då domännamnet SmslånOnline.se registrerades började jag intressera mig för. I bagaget har jag bland annat 10 poäng universitetsmatematik för ingenjörer (som torde kvalificera för de uträkningar som görs på sajten). Jag fick snurr på mitt företag under universitetsstudierna och valde då att hoppa av och satsa på företagandet istället.
+46702798050
simon.nystrom @nextleadswedenab.se
@simonnystrom

Michael Lantto

Administrativt arbete, korrektur, programmering

Jag heter Michael Lantto och arbetar med administration, kvalitétskontroll av informationen vi presenterar på våra webbsidor och programmering.
michael.lantto @nextleadswedenab.se

David Nyström

Databaser och backendprogrammering. Delägare Next Lead Sweden AB.

David Nyström har jobbat inom plast och gummiindustrin sedan 1993 byter just nu fokus mot webbutveckling med backend och databashantering som primära uppgifter. Mellan 1998 och 2005 som konsult och egenföretagare i aktiebolagsform. David har unika kunskaper inom området CAD/CAM/CAE och tillverkning av formverktyg. Lång praktisk erfarenhet från CNC och process-operatör till CAM-beredning, formverktygskonstruktion samt formfyllnadssimulering finns. På CAD-sidan har David använt SolidWorks sedan 1997 och är skapare av Trellborgs macro/api ”O-ringsprogrammet” som automatiserar skapandet av offertunderlag samt formkonstruktioner av t. ex O-ringsformar. CAM-beredningar med 20-års erfarenhet av GibbsCAM. Då det gäller formfyllnadssimulering har David 10-års erfarenhet av Autodesk Simulation Moldflow Insight.
+46706358081
david-nystrom @nextleadswedenab.se

Jämförelser av långivare

Priserna hämtas från långivarnas webbplatser – men även genom kommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden. Vi eftersträvar korrekt information om de långivare som presenteras och svar på vanliga frågor som typiskt efterfrågas av den som söker ett konsumtionslån.

Vi ser alltid till att göra ordentlig research. Vi kontrollerar priser- och räntesatser veckovis och har både import- och direktläsningsfunktioner för att enklare leverera uppdaterad och korrekt information.


Kontakt

Frågor om lån: Om du behöver hjälp med ett existerande lån eller har frågor om ett specifikt lån är bästa sättet att få hjälp att kontakta långivaren direkt.

Övriga frågor: Vi föredrar e-post vid första kontakt. Fyll i formuläret för att skicka e-post eller använd adressen info@nextleadswedenab.se.


Företagsuppgifter

Next Lead Sweden AB
Manhemsgatan 3
931 34 Skellefteå
Org.nr: 556497-6735