SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Om oss

SmslånOnline.se ägs av svenska aktiebolaget Språksam AB, org.nr. 556497-6735. Företaget har sedan 2013 haft jämförelser av mindre konsumentkrediter som huvudverksamhet och på senare år även större lån utan säkerhet. Vi strävar att alltid efter att leverera korrekt och uppdaterad information.

Jämförelser av långivare

Priserna hämtas från långivarnas webbplatser - men även genom kommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden. Vi eftersträvar korrekt information om de långivare som presenteras och svar på vanliga frågor som typiskt efterfrågas av den som söker ett konsumtionslån.

Låntagare har olika behov. Många av våra besökare är främst ute efter mindre belopp under 10.000 kronor men har bråttom och vill ha lånet utbetalt direkt. Vi visar exempelvis vilka företag som har öppet precis nu och kan göra direktutbetalningar även under kvällar och helger. Andra vill veta var de kan låna utan UC för att inte riskera sin kreditvärdighet och andra vill veta vilka kreditgivare som inte per automatik personer med en betalningsanmärkning.

Vi ser alltid till att göra ordentlig research. Vi kontrollerar priser- och räntesatser veckovis och har både import- och direktläsningsfunktioner för att enklare leverera uppdaterad och korrekt information.

SmslånOnline.se erhåller hänvisningsprovision via s.k. affiliatelänkar för förmedlade kunder till lånföretagen. Denna provision påverkar ej din kostnad utan är något som långivaren tar från sin marknadsföringsbudget.

”Hej! Jag skapade SmslånOnline.se”
Läs mer om Simon Nyström

Simon Nyström - webbplatsens skapare

Kontakt

Frågor om lån: Om du behöver hjälp med ett existerande lån eller har frågor om ett specifikt lån är bästa sättet att få hjälp att kontakta långivaren direkt.

Övriga frågor: Vi föredrar epost vid första kontakt. Skicka epost till Simon Nyström på [email protected] (Privat adress eftersom svenskt domännamn xn--smslnonline-08a.se inte är något man brottas med i onödan).

Företagsuppgifter

Bolagsnamn: Språksam AB
Org.nr: 556497-6735
Manhemsgatan 3
931 34 Skellefteå

Innehar F-skatt.

Scroll to top