Smslån Online | Lån alla dagar. Även kvällar & helger.

Om oss

SmslånOnline.se ägs av svenska aktiebolaget Språksam AB, org.nr. 556497-6735. Företaget har sedan 2013 haft jämförelser av mindre konsumentkrediter och större lån utan säkerhet som huvudverksamhet. Vår strävan är att alltid leverera korrekt och uppdaterad information om de långivare som jämförs. Som en aktör med god synlighet inom smslån har Språksam AB har genom åren både skaffat sig kvalificerade kunskaper och bra kommunikation med de företag som listas på webbplatsen. Tillsammans gör det SmslånOnline.se förhoppningsvis till en av de allra främsta webbplatserna för jämförelser av smslån och snabblån på den svenska marknaden.

Jämförelser av långivare

Priserna hämtas från långivarnas webbplatser - men även genom kommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden. Vi eftersträvar korrekt information om de långivare som presenteras och svar på vanliga frågor som typiskt efterfrågas av den som söker ett konsumtionslån.

Låntagare har olika behov. Många av våra besökare är främst ute efter mindre belopp under 10.000 kronor men har bråttom och vill ha lånet utbetalt direkt. Vi visar exempelvis vilka företag som har öppet precis nu och kan göra direktutbetalningar även under kvällar och helger. Andra vill veta var de kan låna utan UC för att inte riskera sin kreditvärdighet och andra vill veta vilka kreditgivare som inte per automatik personer med en betalningsanmärkning.

Vi ser alltid till att göra ordentlig research. Vi kontrollerar priser- och räntesatser veckovis och har både import- och direktläsningsfunktioner för att enklare leverera uppdaterad och korrekt information.

Affiliateverksamhet

SmslånOnline.se erhåller hänvisningsprovision via s.k. affiliatelänkar (påverkar ej din kostnad) för förmedlade kunder. Det är viktigt att förstå att betygen ändå är satta ur ett neutralt kundperspektiv. De betyg som du hittar i långivarnas recensioner ska inte ses som personliga rekommendationer utan ska användas som en snabb och enkel markör som ger en ledtråd till om företaget bör kollas upp er i detalj eller ej innan du tar ett lån. Läs mer om vad rankingen betyder.

Ett guldvänföretag till Barncancerfonden

Att låna via oss kostar dig inget extra - men gör större nytta!

SmslånOnline.se är Guldvänföretag till Barncancerfonden och skänker varje år 150.000 kronor.

SmslånOnline.se (Språksam AB) är sedan 2015 guldvänföretag med Barncancerfonden och även vänföretag till ECPAT där den sistnämna eftersträvar att stoppa sexhandel med barn.

Frågor om lån

  • Om du behöver hjälp med ett existerande lån är bästa sättet att få hjälp att kontakta långivaren som beviljat ditt lån.
  • Det gäller även dig som har frågor om ett visst lån och inte hittar informationen du söker här på webbplatsen.

Kontaktuppgifter för olika kreditgivare

Övriga frågor

Skicka dessa via epost så besvarar vi dessa så snabbt som möjligt.

support@xn--smslnonline-08a.se

Företagsuppgifter

Bolagsnamn: Språksam AB
Org.nr: 556497-6735
Manhemsgatan 3
931 34 Skellefteå

Innehar F-skatt.

Sociala kanaler

SmslånOnline.se på FacebookSmslånOnline.se på Twitter