Om oss

SmslånOnline.se ägs av det svenska aktiebolaget Next Lead Sweden AB, tidigare känt som Språksam AB. Sedan vår start 2013 har vi jämfört konsumentkrediter och framgångsrikt förmedlat tiotusentals godkända lån.

Jämförelser av långivare

Sedan vår verksamhetsstart har SmslånOnline.se jämfört en rad olika konsumentkrediter. Under denna tid har vi också rapporterat om branschen och dess utveckling. Vårt mål är att du snabbt och enkelt ska kunna hitta ett lån som passar dina behov, oavsett lånebelopp. I vår databas finns en bred variation av lån, alltifrån snabblån till mer traditionella privatlån, samtliga utan säkerhet. Webbplatsen behandlar inte enbart högkostnadskrediter.

Vi prioriterar alltid aktuell och korrekt information. Vår data granskas dagligen, dels via API:er och dels genom direktkommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden.

Erfarenhet

Vi på SmslånOnline.se har lång erfarenhet av smslån och konsumentkrediter. Vi har följt branschens utveckling sedan dess mest aggressiva dagar och har god insikt i hur olika låneprodukter har utvecklats över åren. Smslån dök upp i Sverige 2006. År 2008 registrerades SmslånOnline.se vilket gör oss till en av de allra äldsta jämförelsewebbplatserna.

Kontakt

Frågor om lån: Om du har frågor angående ett befintligt lån eller undrar om något specifikt lån, rekommenderar vi att du kontaktar långivaren direkt för snabbast hjälp. Eftersom vi är en jämförelsesajt för lån, ser vi helst att du tar telefonkontakt med faktiska långivare om du söker snabba svar som rör deras produkter.

Övriga frågor: Vid initial kontakt föredrar vi att du skickar e-post till info@nextleadswedenab.se.

Företagsuppgifter

  • Namn: Next Lead Sweden AB
  • Adress: Manhemsgatan 3, 931 34 Skellefteå
  • Organisationsnummer: 556497-6735