Om oss

SmslånOnline.se ägs av det svenska aktiebolaget Next Lead Sweden AB, tidigare känt som Språksam AB. Sedan vår start 2013 har vi jämfört konsumentkrediter och framgångsrikt förmedlat tiotusentals godkända lån.

Ta ett SMS-lån - sök här!

Lånebelopp: 1000 kronor
Loading Spinner

Jämförelser av långivare

Sedan vår verksamhetsstart har SmslånOnline.se jämfört en rad olika konsumentkrediter. Under denna tid har vi också rapporterat om branschen och dess utveckling. Vårt mål är att du snabbt och enkelt ska kunna hitta ett lån som passar dina behov, oavsett lånebelopp. I vår databas finns en bred variation av lån, alltifrån snabblån till mer traditionella privatlån, samtliga utan säkerhet. Webbplatsen behandlar inte enbart högkostnadskrediter.

Vi prioriterar alltid aktuell och korrekt information. Vår data granskas dagligen, dels via API:er och dels genom direktkommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden.

Fokus på smslån och småbelopp

Vi har specialiserat oss på att hjälpa dig att snabbt och enkelt hitta smslån med små belopp. Om du är ute efter större lånebelopp rekommenderar vi att du vänder dig till andra tjänster.

  • Uppdaterad och korrekt information. All information om räntor, avgifter och villkor uppdateras i realtid via API-teknologi från respektive långivare. Om vår data.
  • Användarvänlighet. En enkel och intuitiv design med tydliga filtreringsalternativ gör det lätt för dig att hitta det du söker.
  • Oberoende. Vi presenterar en opartisk jämförelse av alla långivare.
  • Direktansökningar. Ansök direkt via länkar till långivarnas egna sidor för en smidig ansökningsprocess.
  • Vi samlar inte in data om dig. Vi varken samlar in eller säljer data om dig – var inte orolig!
  • Specialfunktioner för unika behov. Filtrera för särskilda behov som lån utan UC, helgbetalningar och lån trots betalningsanmärkningar.

Erfarenhet

Vi på SmslånOnline.se har lång erfarenhet av smslån och konsumentkrediter. Vi har följt branschens utveckling sedan dess mest aggressiva dagar och har god insikt i hur olika låneprodukter har utvecklats över åren. Smslån dök upp i Sverige 2006. År 2008 registrerades SmslånOnline.se vilket gör oss till en av de allra äldsta jämförelsewebbplatserna.

Kontakt

Frågor om lån: Om du har frågor angående ett befintligt lån eller undrar om något specifikt lån, rekommenderar vi att du kontaktar långivaren direkt för snabbast hjälp. Eftersom vi är en jämförelsesajt för lån, ser vi helst att du tar telefonkontakt med faktiska långivare om du söker snabba svar som rör deras produkter.

Övriga frågor: Vid initial kontakt föredrar vi att du skickar e-post till info@nextleadswedenab.se.

Företagsuppgifter

  • Namn: Next Lead Sweden AB
  • Adress: Manhemsgatan 3, 931 34 Skellefteå
  • Organisationsnummer: 556497-6735