SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra smslån

Öppettider

På den här sidan hittar du alla öppettider och får information om vad som krävs för att du ska få smslånet utbetalt samma dag på vardagar, lördagar eller söndagar. Se även vår realtidsfunktion som visar vilka företag som har öppet just nu och betalar ut ditt sms-lån direkt även under sena eftermiddagar, kväller och helger.

Smslån direkt eller under helgen? Gör ditt val!

Välj J/N
Pengar samma vardag
Välj J/N
Utbetalning lördag
Välj J/N
Utbetalning söndag
Välj J/N
Nordea smslån - direktbetalning
Välj J/N
Handelsbanken smslån - direktbetalning
Välj J/N
Danske Bank smslån - direktbetalning
Välj J/N
Swedbank smslån - direktbetalning
Välj J/N
SEB smslån - direktbetalning

Låna pengar snabbt - så gör du

OBS! Nu har vi även en ping-tjänst som kontrollerar en mängd långivare och ger dig besked direkt om de kan bevilja dig ett lån eller ej. Du behöver bara fylla i din information en gång och klicka på en knapp. Att hitta ett lån kan förmodligen inte bli enklare än så här.

Pengar samma dag - på vardagar *

Nästan alla smslånegivare betalar ut samma dag under vardagar må-fre förutsatt att du ansöker i god tid. Din ansökan måste ha godkänts och transaktionen måste ha påbörjats absolut senast klockan 13.00 annars betalas lånet ut följande vardag.

För att förbättra dina chanser att få pengarna snabbt i en akut situation så kan väljer du först och främst en kreditgivare som använder samma bank som dig. Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, och Danske Bank finns att välja bland. Läs mer under direktbetalningar.

Smslån under helgen **

För att du ska kunna låna och få en utbetalning under helgen måste du, som minst, ha ett bankkonto i samma bank som den bank smslånegivaren använder. Du måste även försäkra dig om att de har öppet när du skickat in din ansökan. Vilka banker som kreditgivaren använde framgår tydligt när du klickar på "smslån lördag" eller "smslån söndag" i boxen här ovanför där du gör dina val.

Vi har frågat alla kreditgivare för att försäkra oss om att informationen om helgutbetalning verkligen stämmer. Det innebär inga garantier - men det är iallafall så det är tänkt att det ska fungera!

Direktbetalning av smslån till konton hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske bank***

Öppettider lördag Swedbank

Smslån kan betalas ut utan fördröjning om du har konto i samma bank som kreditgivaren.

Detta gäller konton hos:

  • Nordea
  • Handelsbanken
  • Swedbank
  • Danske Bank
  • SEB

Exempel:
Du har en akut pengasituation och vill verkligen veta vem som kan betala ut ett smslån till Swedbank även under helgen. Du är i behov av pengar mitt på dagen och kreditgivaren har öppet. Markera då "smslån med utbetalning lördag" i rutan ovanför och sedan markerar du även rutan "Direktbetalning till Swedbank". En lista med passande resultat visas längst ner, i det här fallet DayPay med öppettiderna 10:00 - 15.00 på helgerna.