Smslån Online | Lån alla dagar. Även kvällar & helger.

Öppettider

På den här sidan hittar du alla öppettider och får information om vad som krävs för att du ska få smslånet utbetalt samma dag på vardagar, lördagar eller söndagar. Se även vår realtidsfunktion som visar vilka företag som har öppet just nu och betalar ut ditt sms-lån direkt även under sena eftermiddagar, kväller och helger.

Pengar direkt?

Pengar direkt till ditt bankkonto alla dagar både kvällar och helger. Välj din bank så får du besked om vilka som kan betala ut direkt till ditt konto just nu. Tänster förutsätter att någon av långivarna håller öppet. Ansökan måste signeras med bankID eller motsvarande och måste i vanlig ordning godkännas innan lånet betalas ut. Om du ansöker under stängningstid får du ditt lån utbetalt så snart långivaren öppnar igen.

Välj bankkonto:

Snabb utbetalning till konton hos Swedbank Snabb utbetalning till konton hos Nordea Snabb utbetalning till konton hos SEB Snabb utbetalning till konton hos Handelsbanken Snabb utbetalning till konton hos Danske Bank
Loading

Pengar samma dag - på vardagar

Nästan alla företag som erbjuder smslån betalar ut samma dag under vardagar må-fre förutsatt att du ansöker i god tid. Din ansökan måste ha godkänts och transaktionen måste ha påbörjats absolut senast klockan 13.00 annars betalas lånet ut följande vardag.

För att förbättra dina chanser att få pengarna snabbt i en akut situation så kan väljer du först och främst en kreditgivare som använder samma bank som dig. Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, och Danske Bank finns att välja bland. Läs mer under direktbetalningar.

Smslån under helgen

För att du ska kunna låna och få din utbetalning under helgen eller kvällstid måste du ha ett bankkonto i samma bank som den bank smslånegivaren använder. Du måste även försäkra dig om att de har öppet när du skickat in din ansökan.

Öppettiderna kan enkelt kontrolleras i vår listning här ovanför. Vilka banker som kreditgivaren använde framgår tydligt när du klickar på "smslån lördag" eller "smslån söndag" i boxen där du gör dina val.

Vi har frågat alla kreditgivare för att försäkra oss om att informationen om helgutbetalning verkligen stämmer. Det innebär inga garantier, men det är iallafall så det är tänkt att det ska fungera - enligt både oss och dem själva.

Direktbetalning av smslån till konton hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske bank***

Smslån kan betalas ut utan fördröjning om du har konto i samma bank som kreditgivaren.

Detta gäller konton hos:

  • Nordea
  • Handelsbanken
  • Swedbank
  • Danske Bank
  • SEB

Exempel:
Du har en akut pengasituation och vill verkligen veta vem som kan betala ut ett smslån till Swedbank även under helgen. Du är i behov av pengar mitt på dagen och kreditgivaren har öppet. Det enda du behöver göra är då att klicka på "Swedbank"-loggan för att få fram en lista på långivare som har öppet just nu och betalar ut med direktbetalning till ditt bankkonto - även om det är lördag eller söndag.