SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Ponture

Ponture företagslån

Ponture är ett företagslån och betygsätts eller jämförs därför inte med övriga privatlån.

 • Typ av lånFöretagslån
 • Lånestorlekar10.000 - 99.999.999 kr
 • Löptid Upp till 100 mån
 • StartavgiftIngen
 • Månadsavgift0 kr
 • FactoringNej
 • SäkerhetNej
 • Låna utan UCNej, se alternativ
 • Avi0 kr

För att få exakta prisuppgifter för Ponture företagslån måste du först ansöka om lån via Ponture:s webbplats.

Om Ponture företagslån

Ponture är ett mångsidigt företag som hjälper företagare med både finansiering och rådgivning. Lånen som erbjuds är således enbart företagslån. Ponture har ett brett nätverk av kontakter, däribland banker och andra långivare, samt över 30 års erfarenhet av företagande, entreprenörskap, coaching och finans. Pontures målsättning är att hjälpa dig utveckla ditt företag, oavsett vilket bransch du är verksam inom.

Så fungerar det

Om du söker finansiering börjar du med att skicka en förfrågan till Ponture. Längst upp på företagets hemsida finns ett formulär som du kan fylla i för att sedan bli kontaktad. Du behöver bara ange grundläggande information och sedan invänta kontakt från en finanskonsult som du sedan diskuterar dina önskemål med. Konsulten arbetar sedan med att matcha dina behov med olika aktörer i företagets nätverk, bl.a. professionella tjänster, finansinstitut och banker. Därefter får du erbjudanden om factoring, leasing och företagslån direkt från de olika aktörerna, och du väljer själv det alternativ som passar dig bäst.

Krav

Alla långivare i Sverige ställer någon form av krav på företag och privatpersoner som ansöker om lån. Däremot finns det inga krav när du vänder dig till Ponture, eftersom det inte är företaget självt som lånar ut pengar. Du är således alltid välkommen att kontakta Ponture, oavsett vilken typ av verksamhet du driver och hur den ser ut. För att veta vilka krav som ställs på dig och ditt företag bör du diskutera frågan med finanskonsulten under ert samtal.

Varför Ponture?

Den stora fördelen med Ponture är att företaget erbjuder flera typer av tjänster. Man har specialiserat sig på att hjälpa företag växa, vilket är ett betydligt bredare område än att enbart hitta rätt långivare. Du kan därför vända dig till Ponture i många olika ärenden. Företaget är på så vis en form av "allt-i-ett" verksamhet dit du kan vända dig för hjälp.

Kundsupport

Det är mycket enkelt att kontakta Ponture. Företaget kan nås via kontaktformuläret på hemsidan, men även via telefon och e-post. En annan aspekt som uppskattas är att du under fliken "Om oss" kan hitta ganska mycket information om varje anställd; rollen inom företaget, utbildning, arbetslivserfarenhet, osv., vilket givetvis skapar förtroende. Dessutom kan du hitta allas e-post adresser, så att du ska kunna kontakta rätt person vid mer specifika frågor eller ärenden. Ponture har även en blogg där du kan få många tips om t.ex. finans och entreprenörskap samt länkar till andra företag, institutioner, osv. som kan vara av intresse.

Sammanfattning

Det råder ingen tvekan om att Ponture kan bistå många företag, både med att hitta finansieringslösningar och rådgivning av olika slag. Beskrivningen av teamets medlemmar ger hemsidan en personlig känsla som inte bara skapar förtroende utan även ger bilden av att Ponture faktiskt är ett företag med breda kunskaper och mångårig erfarenhet. Dessutom har hemsidan en tydlig struktur som gör det mycket enkelt att hitta den informationen som söks.

Kontakt

 • Ponture AB
 • c/o Norrsken house - BOX 54
 • 113 56 Stockholm
 • Tel: 010-129 29 20
 • Mail: [email protected]
Scroll to top