SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Prisberäkning Ferratum

Här är värdena vi räknat på för att få fram priset för ett lån på 10000 kronor och tidsperioden 3 mån hos Ferratum. Om lånet bygger på en prisuppskattning så anges detta med en grön banner och texten "prisuppskattning".

Ferratum logo
Info/Ansök
Prisuppskattning
Snittbet. 3 mån3 661krper månad (inkl. avgifter)Eff. ränta 47.64 %
Totalt 3 mån10 983kr (inkl.avgifter)
varav kreditkostnad983 kr (inkl.avgifter)

Grundinformation

  • Typ av lånKontokredit
  • Lånestorlekar1.000 - 35.000 kr
  • Löptid Flexibel
  • Årsränta: 39.6 %
  • Uppläggning0 kr
  • Avi0 kr

Redovisning lånedata

Lånet är en kontokredit.

Kontokrediter är löpande med flexibel avbetalning, dvs i egentlig mening ingen fast löptid. Minsta beloppet att betala är ”X %, minst Y kr” eller ett lägstabelopp. Vi hämtar dessa värden från långivarens hemsida och baserar våra uträkningar på dessa.

Månadsbetalningen avser den genomsnittliga månadsbetalningen om du har för avsikt att betala lånet enligt vald tidsperiod (3 mån) och minimibeloppet minimibeloppet 400 kr/mån fram till sista månaden.

Om du följer denna avbetalningsplan återstår vid sista återbetalningen 9 783 kr i utnyttjad kredit som du även betalar in för att avsluta lånet till fullo.

I exemplet används exempelräntan 39.6 %, uppläggning 0 kr och avikostnad per månad 0 kr samt uttagsavgift 0 kronor. Slutgiltigt pris kan skilja sig från vår uträkning och påverkas även av hur du nyttjar krediten.

Olika amorteringstakt, olika kapitalkostnad

Olika låneprodukter amorteras på olika sätt. Därför kan vissa uträkningar verka förvillande. Exempelvis kan en kontokredit få högre kapitalkostnad än ett smslån som använder annuitet trots en lägre effektiv ränta. Det beror på att du med en kontokredit kommer att amortera lånet långsammare än om du lägger upp ett lån med annuitet för samma period.

Läs mer.

Vi reserverar oss för eventuella fel

Även om vi uppdaterar vår information regelbundet kan det ibland hända att räntorna eller avgifterna ändrats utan att vi hunnit upptäcka det. Se prisuppskattningen som en vägledning - men kontrollera lånevillkoren innan du signerar något låneavtal. Vi frånsäger oss allt ansvar vad gäller eventuella felaktiga uppgifter.

Scroll to top