SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Prisberäkning Ferratum

Här är värdena vi räknat på för att få fram priset för ett lån på 5000 kronor och tidsperioden 1 mån hos Ferratum. Om lånet bygger på en prisuppskattning så anges detta med en grön banner och texten "prisuppskattning".

Ferratum logo
Info/Ansök
Återbetalning5 165krför lån i 30 dagarEff. ränta 47.64 %
Totalt 1 mån5 165kr (inkl.avgifter)
varav kreditkostnad165 kr (inkl.avgifter)

Grundinformation

  • Typ av lånKontokredit
  • Lånestorlekar1.000 - 45.000 kr
  • Löptid Flexibel
  • Årsränta: 39.6 %
  • Uppläggning0 kr
  • Avi0 kr

Antaganden för prisberäkningen

Ferratum är en kontokredit med flexibel avbetalning. Det innebär att lånet inte har någon fast löptid. Istället betalas det av med ”X % av lånebeloppet, lägst Y kr”.

Månadsbetalningen avser den genomsnittliga månadsbetalningen om du har för avsikt att betala lånet enligt den valda tidsperioden som är 1 mån. Minst att betala är då 300 kronor per månad fram till sista månaden.

Om du följer denna avbetalningsplan återstår vid sista återbetalningen 4 865 kr i utnyttjad kredit som du betalar in på samma gång för att lånet ska vara helt återbetalt.

I exemplet används exempelräntan 39.6 %, uppläggning 0 kr och avikostnad per månad 0 kr samt uttagsavgift 0 kronor.

Slutgiltigt pris kan skilja sig från vår uträkning och påverkas även av hur du nyttjar krediten.

Olika amorteringstakt, olika kapitalkostnad

Olika låneprodukter amorteras på olika sätt. Därför kan vissa uträkningar verka förvillande. Exempelvis kan en kontokredit få högre kapitalkostnad än ett smslån som använder annuitet trots en lägre effektiv ränta. Det beror på att du med en kontokredit kommer att amortera lånet långsammare än om du lägger upp ett lån med annuitet för samma period.

Läs mer.

Vi reserverar oss för eventuella fel

Även om vi uppdaterar vår information regelbundet kan det ibland hända att räntorna eller avgifterna ändrats utan att vi hunnit upptäcka det. Se prisuppskattningen som en vägledning - men kontrollera lånevillkoren innan du signerar något låneavtal. Vi frånsäger oss allt ansvar vad gäller eventuella felaktiga uppgifter.

Scroll to top