Smslån Online | Lån alla dagar. Även kvällar & helger.

Samla dina lån

Att ta smslån för att betala tillbaka existerande lån är ingen bra lösning då smslån är de mest kostsamma lånen. Här får du tips på hur du kan bära dig åt för att betala av dina kreditskulder på ett smart sätt om dina kreditkostnader börjar äta upp din privatekonomi.

Varför ska du samla dina lån?

Även små krediter kan göra stora hål i plånboken. En anledning till det är den ofta höga räntan för mindre och kortare krediter. Har du då ett antal sådana små lån så kan den totala lånekostnaden bli ganska hög. Det verkar kanske inte så mycket att ta ett litet lån för att köpa en snygg klänning, en ny TV eller ett nytt köksbord - men sammantaget blir det ofta mycket. Därför gäller det att se upp så att inte krediterna stiger dig över huvudet. Om du har tagit flera sms-lån samtidigt som du inte kommer att ha råd att betala tillbaka utan istället väljer att förlänga så kastar du bokstavligen pengarna i sjön. Det är inte roligt om det går så långt att du måste betala mer i ränta än i amortering på dina lån.

En långivare - bättre ränta

När du då samlar dina små och stora krediter i en och samma klump så blir detta plötsligt till ett enda stort lån - med en mycket lägre ränta som följd. Det leder i sin tur till en mycket lägre månadskostnad och att du betalar av på dina lån på ett mycket effektivare sätt. En bonus är är dessutom att det blir lättare att hålla koll på dina utgifter varje månad. Med mindre spretiga utgifter blir det enklare att göra en budget.

Lösningen på smålån som äter upp din ekonomi är alltså att samla dna lån hos en en lånegivare. Du sparar pengar - kreditgivaren tjänar pengar. Det är med andra ord bra för båda parter. Genom att använda en låneförmedlare räcker det med att skicka in en ansökan så får du offerter från en mängd olika banker och kreditinstitut.