SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Simon Nyström

Jag som startade den här webbplatsen från första början heter Simon Nyström född 1976 i Skellefteå och bor numera i Umeå. Jag är än idag fortfarande den som lägger ner mest krut på artiklar, innehåll och verktyg även om jag ibland tar in extra hjälp. Jag har varit verksam i konsumentkreditbranschen helt och fullt sedan sedan 2013 och är alltså skaparen av SmslånOnline.se och delägare i aktiebolaget Språksam AB. Med åren har jag byggt upp en god förståelse för smslån, privatlån och konsumentkrediter. Allt som läggs upp granskas av mig.

Simon Nyström

År 2013 lade jag märke till att alla jämförelsewebbplatser inom smslån var anonyma, att tipsen som gavs var väldigt tunna och att informationen i de flesta fall på ett eller annat sätt var missledande och i värsta fall lögnaktiga med påståenden som att det ena eller det andra lånet var ”det bästa” - helt utan fog för påståendet.

På SmslånOnline.se vill jag ge dig verktygen för att själv kunna fatta beslutet om vad som är bästa lånet med vägledning av prisjämförelsefunktionen. Verkar det lite dyrare än på andra ställen? Det beror på att vi inte räknar med glädjekalkyler som baseras på orimliga antaganden (= lägsta räntan även för små lånebelopp). Målet är inte att locka - målet är att göra mest rätt.

Med lite extra information om amortering och hur olika låneprodukter fungerar har du sedan en ganska bra chans att göra ett val som du blir nöjd med - utan några större överraskningar.

Det gäller att du förstår hur lån fungerar för att förstå hur vi räknar när du använder prisverktyget ifall du vill ha stenkoll på fallgroparna när du jämför olika låneprodukter.

Förut var saker lite roligare...

En bra ingång för vidare läsning och som får fungera som ett bevis på att jag varit aktiv länge i branschen och bidragit till positiva förbättringar är kanske denna bloggpost där jag får googles spamchef att agera och rensa ur allt spam ur svenska Google inom lån. Detta var 2014. Nuförtiden lägger jag inte så mycket tid på sociala medier dels eftersom jag redan bevisat att transparens är viktigt men även eftersom webbplatsen kräver mycket underhåll och att tiden används bäst på det som är viktigast just nu.

Resan är dock väldokumenterad.

Jag bjussar härmed en liten bild från denna ”storhetstid” runt 2013-2014 någon gång. :)

Simon Nyström på skattkista

Saker jag programmerat

Enkelt. Allt på hela webbplatsen är programmerat och designad av mig. Du kan kontrollera att saker räknar rätt genom att testa några verktyg och hjälpmedel. Programmering har varit ett stort intresse sedan 2003.

Kontakta mig:

E-post: [email protected]

Twitter: simonnystrom

Simon Nyström och son

Scroll to top