SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra smslån

Smslån med
betalningsanmärkning

Det finns smslåneföretag som tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation och inte säger nej på ren automatik bara för att du har en betalningsanmärkning. Företagen på den här sidan är några av dem.

20 st. smslån där din ansökan behandlas trots betalningsanmärkning

Info/ansök
Lånebelopp: 2000 - 50000 kr
Löptid: 6 - 24 mån
Effektiv ränta: 39.0% till 2,392.0%.
Beviljandegrad: 2 av 5
Räntefritt: Nej
Info/ansök
Lånebelopp: 500 - 25000 kr
Löptid: 1 - 12 mån
Effektiv ränta: 139.0% till 201.7%.
Beviljandegrad: 5 av 5
Räntefritt: 25000 kr 30 dagar
Info/ansök
Lånebelopp: 5000 - 30000 kr
Löptid: 12 - 36 mån
Effektiv ränta: 46.0% till 78.9%.
Beviljandegrad: 5 av 5
Räntefritt: Nej
Info/ansök
Lånebelopp: 5000 - 20000 kr
Löptid: 0 - 12 mån
Effektiv ränta: 1,000,000.0% till 0.0%.
Beviljandegrad: 3 av 5
Räntefritt: Nej
Info/ansök
Lånebelopp: 1000 - 20000 kr
Löptid: 1 - 12 mån
Effektiv ränta: 85.1% till 5,641.0%.
Beviljandegrad: 5 av 5
Räntefritt: Nej
Info/ansök
Lånebelopp: 500 - 40000 kr
Löptid: 1 - 30 mån
Effektiv ränta: 150.4% till 301.5%.
Beviljandegrad: 2 av 5
Räntefritt: Nej

Varför låna pengar med anmärkning?

Att ha en betalningsanmärkning är inte nödvändigtvis samma sak som att ha dåliga förutsättningar för att betala tillbaka ett smslån. Ibland får folk betalningsanmärkningar p.g.a. slarv fastän de kanske har en hyfsad ekonomi rent allmänt. Med en betalningsanmärkning stängs många portar och bara en sådan sak som att beviljas ett telefonabonnemang kan bli knepigt. Att låna på kredit kan bli ännu knepigare.

Om du har en betalningsanmärkning men känner att din ekonomi är tillräckligt stabil för att betala tillbaka kan det vara värt att ansöka om ett smslån hos något av företagen här ovanför. De ger inte automatiskt avslag bara för att du har en betalningsanmärkning utan tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation. Du får iallafall en chans.

Ibland räcker det med stress och dåligt uppmärkta kuvert för att olyckan ska vara framme.

Har du någon gång fått ett inbetalningskort i posten som uppmanar dig att betala trängselskatt? Då kan det vara bra att veta att just Transportstyrelsen som skickar ut detta brev inte bara har en hutlös påminnelseavgift på 500 kronor, de brister även helt med att märka upp kuverten med ”inkasso”. Om du låter brevet ligga så missar du uppmaningen som finns i liten skrift i brevet: ”betala - annars skickar vi ärendet till Kronofogden”. Då behövs det inte mer än en stressad tillvaro och två missade inbetalningar för att betalningsanmärkningen ska vara ett faktum. Detsamma gäller fordonsskatten.

Ingen kreditupplysning? Glöm det!

Letar du efter ett företag som inte gör kreditupplysning? I så fall hoppas jag att du inte hittar det företaget på SmslånOnline.se. När du tar ett lån är företagen nämligen skyldiga att göra en kreditupplysning annars bryter de mot svensk lag och god kreditgivningssed. När smslånen introducerades i Sverige 2006 slarvades det mycket med just kreditupplysningen. Slarvet, tillsammans med de höga effektiva räntorna gjorde att smslånen fick ett dåligt rykte som fortfarande hänger kvar. Sedan dess har mycket ändrats. Branschen håller på att regleras och låneprodukterna har i många fall förändrats,, och fortsätter att förändras, så att lånen blir både mindre kostsamma och mindre riskabla för konkurrenten. Längre löptider erbjuds redan, men förmodligen får vi även se krav på räntetak framöver (skrivet 2016).

En kreditupplysning ska alltså alltid göras - men inget krav ställs på vilket kreditupplysningsföretag som ska användas. Smslåneföretagen använder ofta kreditupplysningsföretag som Bisnode Kredit och Credit Safe. För större lån används ofta UC. Många föredrar smslån utan UC eftersom de inte vill att deras snabbkrediter ska synas på den kreditupplysning som görs hos UC. Om du vill veta varför klickar du på sista länken och läser vidare.

Skuldsaldo hos Kronfogden?

Vad vi vet beviljar ingen kreditgivare lån till dig med ett skuldsaldo hos Kronofogden. Vi tipsar istället om den sista möjligheten: pantbanken.

Den obligatoriska varningen.

Du vet väl om att smslån i allmänhet är en dålig affär om du redan sitter i en dålig ekonomisk situation? Ta en titt på sidan "bli skuldfri" om du hamnat i en ond cirkel av kreditlån. Smslån är definitivt inte lösningen för dig med ekonomiska problem utan ska ses som en möjlighet för dig med en i övrigt ordnad ekonomi som drabbats av en oförutsedd utgift.