Smslån till Swedbank

Snabba SMS-lån direkt till ditt Swedbank-konto

Behöver du pengar nu? Vi visar dig var du kan få SMS-lån med direktutbetalning till Swedbank – även på kvällar och helger. Låt oss hjälpa dig lösa dina finansiella utmaningar på nolltid!

Här hittar esmslån som betalas ut direkt till ditt Swedbank-konto

Lånebelopp: 1000 kronor
Loading Spinner

Smslån till Swedbank-konton

För snabba sms-lån till Swedbank krävs vissa villkor, såsom att både låntagare och långivare ska ha konto i Swedbank och att ansökan görs under bankens öppettider. Signering sker med BankID.

Swedbank: en kort historik

Från sin start som sparbank i Göteborg 1820, utvecklades Swedbank ur en fusion mellan Sparbanken Sverige och Föreningsbanken 1997. Namnändringen till Swedbank skedde 2006 efter att ha förvärvat baltiska Hansabank 2005.

Mål och tjänster

Swedbank strävar efter att stödja tillväxt och hållbarhet för både privatpersoner och företag. Deras kärnvärden inkluderar öppenhet och enkelhet, och de är aktiva inom samhällsengagemang. Banken erbjuder tjänster till över sju miljoner privatkunder och 600,000 företag i Sverige och Baltikum. De äger även två dotterbolag: Swedbank Robur och Swedbank Försäkring.

Direktutbetalningar under helger

Flertalet långivare erbjuder helgutbetalningar till Swedbank, en av de mest framstående är Lumify. Kravet är enkelt: ansökan måste göras under bankens öppettider.

Fördelar och nackdelar

Snabbhet och enkelhet är de största fördelarna med SMS-lån, men det är också en dyr lösning med höga räntor. Om du söker lägre räntor, rekommenderas privatlån.