SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Smslånprojektet

Här hittar du information om SmslånOnline.se och hela projektet som sådant. Du får information om varför den webbplats som du befinner dig på just skiljer sig från andra webbplatser inom smslån.

Vad är speciellt med SmslånOnline.se?

Ärliga intentioner

Kan ärliga intentioner och hårt arbete för att bygga en informationsrik webbplats om smslån besegra de aktörer som satsar fullt ut på oseriös marknadsföring under anonymitet? Här får du en genomgång av saker som gör att SmslånOnline.se skiljer sig från mängden och får information om ursprungligt mål och syfte.

Läs: Vad är speciellt med SmslånOnline.se?

Resan till toppen inom smslån

Header Art SmslånOnline.se

Det är inte alltid som det går som du vill och det gäller att fortsätta kämpa för att nå sina mål. Här hittar du både positiva och negativa händelser under resan till toppen inom smslån.

Läs mer: Resan till toppen inom smslån

Smslånebloggen

Smslån Blogg

En stor del av händelserna har även dokumenterats i bloggen på SimonNystrom.com. Där hittar du lägesrapporter, problem med Googles sökresultat och en del frustrationer över när allt som syns vid vissa tidpunkter har varit rent spam eller när någon konkurrent försökt sabotera hela projektet.

Läs mer: Smslån i Google

Vår syn på kvalitet

Min syn på kvalitet

Det här är kanske den bästa förklaringen till vår helhetssynsyn på kvalité, problemen i branschen och varför vi valde att jobba som vi gör. Den här bloggposten är på engelska och vände sig till de engelska besökarna som började få upp ögonen för projektet.

Läs mer: How I successfully dominated payday loans with the white hat on

Guldvänföretag till Barncancerfonden

3% till Barncancerfonden

Smslån kanske aldrig kan bli helt rumsrent och "socialt accepterat", men man kan iallafall göra sitt bästa och låta kunderna få en bra överblick över de lån som finns för att kunna göra det bästa valet. För att addera värde valde vi i September 2013 att börja skänka en del av intäkterna till Barncancerfonden. Sedan oktober 2015 är SmslånOnline.se (Språksam AB) ett guldvänföretag till Barncancerfonden och därmed en av Barncancerfondens största givare. Kolla upp oss (Språksam AB) på Barncancerfondensvanforetag.se. Leta gärna upp oss bland guldvänföretagen.

I april 2017 hade SmslånOnline.se skänkt någonstans mellan 400 000 kronor och 500 000 kronor till Barncancerfonden.

Uppdatering 2019-08-20: P.g.a att Barncancerfonden anlitat ett företag som lurade bidragsgivare på 10 miljoner kronor har vi valt att avsluta guldsamarbetet och är numera bara ett ”vanligt” vänföretag.

Lånesnoken

Lånesnoken

Efter att vår webbplats utsatts för sabotageförsök programmerades ett verktyg för att krossa de största spammarna inom smslån. Här kan du läsa om hur verktyget fungerade och vad det resulterade i.

Läs mer: Lånesnoken

Scroll to top