SMSpengar

SMSPengar är en av marknadens ledande långivare, kända för sina effektiva och kundvänliga låneprocesser. Erbjuder snabba krediter upp till 30 000 kr utan UC med besked direkt och utbetalning vanligtvis inom en bankdag och är en av våra mest populära långivare på SmslånOnline.se.

Betyg för SMSpengar

Beviljade lån: 5/5
Kundomdömen: 5/5
Ränta: 1/5
Avgifter: 3/5
Utbetalning: 5/5
Villkor & Tydlighet: 5/5
Snittbetyg4.0av 5
Lånebelopp: 1 000 - 30 000 kr
Löptid: 1 - 12 mån
Ränta: 42.5 %
Effektiva Ränta: 57.11 - 637.91 %
Direktbetalning
Helgbetalning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 280 kr
 • Administrationsavgift: 45 kr
 • Fakturaavgift: 45 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 50 000 kr
 • Ålder: 18 - 72 år
 • Kreditupplysning: Creditsafe
 • Betalningsanmärkning: Avslås
Egenskaper
 • Direktbetalning: Ja*
 • Helgbetalning: Ja
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Ja

* Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank.

Låneexempel

Lånexempel (2023-02-23): En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 42.5 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 824 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 62,58 %. Totalt att återbetala 21 889 kr

Räkna på ditt lån

Observera att detta endast är ett hjälpmedel för ungefärliga beräkningar och uppskattningar.

Om SMSpengar

Sedan 2007 har SMSPengar etablerat sig som en betrodd aktör inom lånebranschen, med en ambition att kombinera flexibilitet och transparens i sina erbjudanden. Företaget specialiserar sig på att tillhandahålla flexibla kontokrediter till privatpersoner, med en gräns på upp till 30 000 kronor.

Kunderna ges möjlighet att välja hur mycket de vill dra nytta av sitt kreditutrymme och endast betalar ränta på den summa de faktiskt använder. Många väljer SMSPengar för att hantera oförutsedda utgifter och uppskattar den snabbhet och smidighet företaget erbjuder. De flesta kunder mottar ett beslut gällande sitt låneansökan nästan omedelbart, och de som beviljas ett lån kan förvänta sig att ha pengarna på sitt konto inom en bankdag.

Säkerhet och integritet tas på största allvar. Varje låneansökan genomgår en noggrann kreditprövning, och endast myndiga personer folkbokförda i Sverige med en fast adress och som uppfyller företagets krav beviljas lån. Denna noggrannhet understryks ytterligare av att SMSPengar verkar under tillsyn av Finansinspektionen och följer Konsumentverkets riktlinjer för god kreditgivningssed.

För de som har frågor eller behöver vägledning, står SMSPengars kundsupport redo att hjälpa måndag till fredag mellan kl. 8 och 16.

Låneansökningsprocess: Steg-för-steg

 • Val av lånebelopp
  I det inledande steget av ansökningsprocessen hos SMSPengar har du möjlighet att själv välja det belopp du önskar låna. Genom att göra det kan du direkt se vilka kostnader som kommer att förknippas med lånet. Denna transparens i kostnadsstrukturen möjliggör en mer välinformerad beslutsprocess.
 • Inlämning av ansökan och snabbt besked
  Ansökningsformuläret är utformat för att vara enkelt och snabbt att fylla i, och det tar en minimal mängd tid att slutföra. Efter att du har skickat in din ansökan får du ett omedelbart beslut. Om det skulle uppstå några frågor eller oklarheter under ansökningsprocessen, finns kundtjänst tillgänglig för att erbjuda den nödvändiga hjälpen.
 • Utbetalning av lånebeloppet
  För de som har bankkonton hos större finansinstitut som Handelsbanken, Nordea, SEB, eller Swedbank, kan en omedelbar överföring av det godkända lånebeloppet förväntas. För dem som är kunder hos mindre banker kan det ta upp till en arbetsdag innan lånebeloppet är tillgängligt på kontot.
 • Återbetalningsalternativ
  När det kommer till återbetalning av lånet, erbjuder SMSPengar en bekväm autogiro-lösning. För de som föredrar det, finns också möjligheten att göra manuella betalningar och till och med att betala av lånet i en snabbare takt än vad som ursprungligen har avtalats. Detta ger kunden stor flexibilitet och kontroll över sin egen finansiella situation.

Sammanfattning

Om du letar efter en långivare som kombinerar erfarenhet med moderna, flexibla lösningar, kan SMSPengar vara en god kandidat. De erbjuder transparenta, snabba och flexibla lån utan att känna dig som att du går genom en finansiell labyrint.

Så om du behöver en snabb finansiell injektion och vill göra det på ett tryggt och tydligt sätt, är SMSPengar ett sms (eller ska vi säga, klick) bort.

Observera: Låna aldrig mer än du kan betala tillbaka. Detta är en recension och ska inte ses som finansiell rådgivning.


Senast uppdaterad: 21 februari 2024

Vill du se andra alternativ?

LångivareVårt betygTrustpilots betyg
Ferratum4.33 av 54 av 5
Brixo4.33 av 55 av 5
Saldo4.00 av 53 av 5
Klara Lån4.33 av 53 av 5
Loanstep3.67 av 55 av 5
Vivus3.33 av 51 av 5
Northmill4.17 av 55 av 5
Credifi3.33 av 53 av 5
Daypay3.17 av 54 av 5
Flexkontot3.00 av 53 av 5