SmslånOnline.se

SmslånOnline.se ägs av svenska aktiebolaget Next Lead Sweden AB (tidigare Språksam AB). Vi har jämfört konsumentkrediter sedan 2013 och har sedan dess förmedlat tiotusentals godkända lån.

Kontakt

Frågor om lån: Om du behöver hjälp med ett existerande lån eller har frågor om ett specifikt lån är bästa sättet att få hjälp att kontakta långivaren direkt.

Övriga frågor: Vi föredrar e-post vid första kontakt: info@nextleadswedenab.se.


Företagsuppgifter

Next Lead Sweden AB
Manhemsgatan 3
931 34 Skellefteå
Org.nr: 556497-6735

Jämförelser av långivare

SmslånOnline.se har jämfört små och stora konsumentkrediter sedan starten och under den tiden förmedlat tiotusentals lån, rapporterat och informerat om branschen. Vårt syfte är att du snabbt och enkelt  ska kunna hitta ett passande lån oavsett om du söker ett stort eller litet belopp. Alla lån ges utan säkerhet. Du hittar både snabblån och vanliga privatlån utan säkerhet i vår databas. Trots namnet handlar webbplatsen inte bara om högkostnadskrediter.

Vi strävar efter att alltid erbjuda korrekt och uppdaterad information och kontrollerar dagligen vår data och samlar in en stor del av denna via API:er men även genom kommunikation med de olika aktörerna på den svenska marknaden. Vi eftersträvar korrekt information om de långivare som presenteras och svar på vanliga frågor som typiskt efterfrågas av den som söker ett konsumtionslån.

Vi som jobbar med SmslånOnline.se

Simon Nyström

Simon Nyström

Heltidsarbete med konsumentkrediter sedan 2013. Skapare av SmslånOnline.se och grundare av Next Lead Sweden AB.

”Min filosofi är att det mesta blir bättre utan anonymitet.” Det var så det började med sms-lånprojektet 2013 – som startades av mig. Anledningen till detta kan ni läsa om ni följer länken. Mycket har hänt sedan dess och även om det mesta nuförtiden handlar om att erbjuda och underhålla en bra jämförelsetjänst finns det en del Internet-historia bakom SmslånOnline.se för den som är intresserad. Det är bara att följa länken för förhoppningsvis intressant läsning.
+46702798050
simon.nystrom @nextleadswedenab.se

David Nyström

Databaser och backendprogrammering. Delägare Next Lead Sweden AB.

David Nyström har jobbat inom plast och gummiindustrin sedan 1993 byter just nu fokus mot webbutveckling med backend och databashantering som primära uppgifter. Mellan 1998 och 2005 som konsult och egenföretagare i aktiebolagsform. David har unika kunskaper inom området CAD/CAM/CAE och tillverkning av formverktyg. Lång praktisk erfarenhet från CNC och process-operatör till CAM-beredning, formverktygskonstruktion samt formfyllnadssimulering finns. På CAD-sidan har David använt SolidWorks sedan 1997 och är skapare av Trellborgs macro/api ”O-ringsprogrammet” som automatiserar skapandet av offertunderlag samt formkonstruktioner av t. ex O-ringsformar. CAM-beredningar med 20-års erfarenhet av GibbsCAM. Då det gäller formfyllnadssimulering har David 10-års erfarenhet av Autodesk Simulation Moldflow Insight.
+46706358081
david-nystrom @nextleadswedenab.se

Erfarenhet

På SmslånOnline.se har vi god erfarenhet av smslån och konsumentkrediter. Vi har hängt med från tiden då smslånen var som mest aggressiva och har koll både på hur låneprodukterna fungerar och hur de utvecklatsgenom åren.  Vi har till viss del dessutom varit med och påverkat branschen i positiv riktning genom åren. Om detta kan du läsa om du följer länken.

Kontakt

Frågor om lån: Om du behöver hjälp med ett existerande lån eller har frågor om ett specifikt lån är bästa sättet att få hjälp att kontakta långivaren direkt.

Övriga frågor: Vi föredrar e-post vid första kontakt. Skicka gärna epost till info@nextleadswedenab.se.