Tryggkredit

Tryggkredit är inte en högkostnadskredit och ligger därför mycket bättre i pris än det typiska smslånet – utan att för den skull brista i snabbhet eller andra aspekter i vad som en smslåntagare vanligtvis söker. Lån utan UC och direktbetalning? Inga problem!

Betyg för Tryggkredit

Beviljade lån: 3/5
Kundomdömen: 2/5
Ränta: 5/5
Avgifter: 5/5
Utbetalning: 4/5
Villkor & Tydlighet: 4/5
Snittbetyg3.8av 5
Lånebelopp: 1 000 - 50 000 kr
Löptid: 1 - 72 mån
Ränta: 22.5 %
Effektiva Ränta: 24.97 %
Direktbetalning
Tar ej UC
Avgifter
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Administrationsavgift: 0 kr
 • Fakturaavgift: 0 kr
Villkor
 • Årsinkomst: 150 000 kr
 • Ålder: 20 - 75 år
 • Kreditupplysning: Bisnode
 • Betalningsanmärkning: Avslås
Egenskaper
 • Direktbetalning: Ja*
 • Helgbetalning: Nej
 • Första lånet gratis: Nej
 • Revolverande Kredit: Ja

* Direktbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank.

Låneexempel

Exempel (beräknat 2023-04-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 15 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 28.77 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 25.55 %, per år. Månads­kostnaden är 1 410 kr och totalt att betala tillbaka blir 17 142 kr inkl. avgifter.

Räkna på ditt lån

Observera att detta endast är ett hjälpmedel för ungefärliga beräkningar och uppskattningar.

Recension av Tryggkredit: En Flexibel Kontokredit-Lösning

Tryggkredit är en långivare som fokuserar på att erbjuda flexibla kontokrediter för de oväntade utgifterna och händelserna i livet. Företaget värderar kundens ekonomiska välfärd högt och siktar på att göra låneerfarenheten så smidig och riskfri som möjligt. Men hur väl lyckas de med detta? Låt oss dyka ner i detaljerna.

Flexibilitet och betalningsplan

Ett av de mest framträdande drag hos Tryggkredit är deras flexibla återbetalningsplaner. Du kan anpassa delbetalningarna efter dina egna ekonomiska förutsättningar och även ändra din amorterings- och återbetalningsplan via deras digitala plattform, Mina Sidor. Detta ger dig som låntagare en hög grad av frihet och kontroll över din ekonomi.

Snabbhet och enkelhet

Tryggkredit är kända för sin snabba svars- och utbetalningstid. Om din låneansökan godkänns, överförs pengarna direkt till ditt bankkonto. För de som behöver snabb tillgång till kapital kan detta vara en avgörande faktor.

Mina Sidor: En digital plattform

Mina Sidor är en digital plattform som ger dig full överblick över din kontokredit. Här kan du enkelt göra nya uttag, se dina fakturor, betalningar och eventuellt justera din kreditlimit. Plattformen är användarvänlig och erbjuder en transparent hantering av din kredit.

Ekonomisk buffert

Tryggkredit betonar att deras kontokredit kan agera som en ekonomisk buffert i livets oförutsägbara stunder. De gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt ta ut pengar vid behov, vilket kan vara till stor hjälp om en oväntad utgift dyker upp.

Transparenta villkor

Företaget satsar på transparens och tydlighet. Det finns inga dolda avgifter, och all nödvändig information finns tillgänglig via Mina Sidor. Du aviseras också varje månad, vilket minskar risken för att du hamnar i en skuldfälla.

Sammanfattning

Tryggkredit erbjuder en flexibel och användarvänlig kontokredit-lösning som sätter kunden i centrum. Med snabb utbetalning, anpassningsbara betalningsplaner och en transparent digital plattform verkar företaget uppfylla det de lovar. Om du är i behov av en flexibel finansiell lösning och värdesätter transparens och kontroll, kan Tryggkredit vara ett alternativ värt att överväga.


Senast uppdaterad: 9 november 2023

Vill du se andra alternativ?

LångivareVårt betygTrustpilots betyg
Ferratum4.33 av 54 av 5
SMSpengar4.00 av 55 av 5
Brixo4.33 av 55 av 5
Saldo4.00 av 53 av 5
Klara Lån4.33 av 53 av 5
Loanstep3.67 av 55 av 5
Vivus3.33 av 51 av 5
Northmill4.17 av 55 av 5
Credifi3.33 av 53 av 5
Daypay3.17 av 54 av 5