SmslånOnline.se - Bästa sättet att jämföra sms-lån

Undersökning: Så stora lån erbjuds utan UC

Som jämförelsesajt är det viktigt att alltid ge så korrekt information som möjligt gällande långivare som listas SmslånOnline. Det gäller även de lån som erbjuds utan UC. Gemensamt för nästan alla smslån är att de använder alternativ till kreditupplysningstjänsten UC. Däremot har vissa företag gränser för hur högt maxbelopp som erbjuds.

Vi har kontaktat långivarna för att kontrollera vad som faktiskt gäller så att det inte blir fel när du ansöker i tron om att en alternativ kreditupplysningstjänst används.

Mailet som skickades

Vi skickade ett kort och koncist meddelande och skippade artighetsfraserna:Mail med fråga om hur mycket företaget kan låna ut utan att använda UC kreditupplysning

Svaren vi fick

För några år sedan gjorde vi ett test av kundtjänsternas snabbhet och i allmänhet gavs en mycket snabb respons. Så även denna gång. De första två svaren damp ner inom två minuter:

 

Svar på förfrågan

Svaren på mailet ligger som grund till vår lista. De flesta långivare som beviljar lån utan UC gör detta för alla deras lånebelopp. Det finns dock företag som enbart beviljar upp till en viss gräns och detta är nu tydligt angivet på sidan.

Scroll to top